« Odpowiedź #22 dnia: Styczeń 15, 2009, 13:08:53 »
Niestety napalilem sie na dx900.
A oto kilka jego cech:
odpustowy plastik,
blokada rysika spowoduje jego wypadanie po 50 wyciagnieciu (mimoz ze jszcze ciezko chodzi),
nagrywa filmy (do mmsa jak wieksze ) w formacie 3gp - ale takim ze czytany jest tylko przez tego etena, wiec mmsy mozna tylko do siebie wysylac - inni tego i tak nie zobacza.
Jakosc aparatu slaba - a nawet bardzo slaba.
Zabezpieczenie obiektywu zadne - po kilku razach wlozenia do kabury plastik zabezpieczajacy obiektyw porysowany
Aplikacja do obsługi drugiego telefonu zalosna - podczas wysylania smsow wyskakuja jakies krzaki
MMsa z drugiej karty nie da sie wysłać,
Windows mobile dla tego etena jest chyba jakis "specjalny" bo duza czesc aplikacji ktora dziala mi na innych sprzetach z tym systemem tu nie ruszy.
Bardzo slaba jakosc wi-fi
Witam
Skąd masz tego DX900? Od ruskich czy to jakaś wersja przedprodukcyjna (testowa)? Wg mnie plastyk jest ok, nie będzie widać odcisków palców na obudowie jak np na htc. Z ekranem i wifi jakaś dziwna sprawa to chyba jednak nie finalna europejska wersja. Co do rysika to myślę, że nie będzie wypadał, takie samo kiepskie mocowanie jest w x800 i jakoś się trzyma od 14 miesięcy. Co do reszty to częściowo wina softu. Od 10 lat mam komórę i wysłałem z 2 MMSy

w tym z x800 żadnego także ten błąd mnie nie rusza.
Czy ktoś się orientuje kiedy będzie można kupić DX900 z oficjalnej polskiej dystrybucji? Noszenie x800 i do tego jeszcze nokii przestaje mnie bawić.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2009, 13:13:43 wysłana przez sielik »

pozdr., sielik
Aktualnie Samsung Galaxy S II, Galaxy Tab 7.7 i Omnia W, były: Tab 10.1 LG P970, HTC 7 Trophy, Galaxy S, Mini [SE Xperia Neo V, Mini, X10i], Nokia E52, HTC HD2, Magic, Diamond, Eten DX900 i X800, [sporo WM5 i 6], na początku był ETEN P700