jest to urządzenie w które wkładam duże USB i dalej kabel idzie do fona:
http://images.auctionworks.com/hi/72/72342/zune3in1blk03.jpgczyżby to nie była normalna ładowarka ? stąd moje problemy ?
a mogłbyś prosze zapodać linkiem do postu w którym jest mowa o tym momenice w którym przytrzymać należy przycisk aparatu ? oraz...

jak z poziomu menu WM przywracać poszczególne aplikacje Acer Shella?
z góry dzięki z poświecony mi czas
Połączone: [time]Luty 23, 2010, 23:27:06[/time]
8. Wybór aplikacji Etena, które zostaną zainstalowane. Z większości aplikacji rzadko się korzysta, dlatego jeśli już wiesz co jest Tobie potrzebne, to zaznacz tylko te potrzebne. Jeśli nie przekonałeś się jeszcze, to zaznacz wszystko (zaznaczając to pole na samej górze „Selected item will be installed”), przy następnej wybierzesz sobie to co potrzebne. Jednakże, nie obawiaj się. Po zainstalowaniu można usunąć wybrane aplikacje (Ustawienia>System>Usuń Aplikacje), lub jeśli czegoś nie zaznaczyło się przy instalacji romu, to można to doinstalować (Programy>Narzędzia>Przywracanie aplikacji). Po zaznaczeniu kliknij Install. W niektórych romach może nie pojawić się to okno, tylko podobne gdzie będzie odliczany czas (3 sekundy). Po upływie tego czasu zostaną zainstalowane wszystkie aplikacje. Odliczający czas jest po to, jeśli ktoś chce to może anulować instalowanie tych aplikacji poprzez naciśnięcie i przytrzymanie przycisku od aparatu.
mam ...tylko kurcze nie pamiętam czy mi liczyło te 3s... a co jesli nie liczy? kiedy wciskać aparat

?
Po??czone: Luty 23, 2010, 23:52:49
co do tych ładowarek to chyba różnią się prądem ładowania ! zobaczcie proszę na swoich, ja mam 1000mA przy napięciu 5Vw sumie jak już się rozpędziłem z pytaniami to mam do użytkowników F900-tki pytanie. Czy dopasowaliście od jakiegoś bardziej popularnego fona etui ? Ceny wypasionych szufladek do f900 (żadnych klapek itd, co najzywżej zapinka jakaś) sięgają 20€
chińczyk jakiś ze ebaya zarzeka mi się, że jego etui do Hero Google G3 idealnie się nada.