Problem z podświetlaniem - backlight

• 4 Odpowiedzi
  • 1754 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z podświetlaniem - backlight
« dnia: Sierpień 18, 2009, 20:58:57 »
Witajcie.
W moim 214 mam taki problem:
Jeśli wybiorę START->SETTINGS->BACKLIGHT to mam mozliwosci regulacji podswietlania od 0 do 100% - tu jest wszystko ok.
Natomiast na ekranie TODAY jest suwak, którym mogę regulowac tylko od 0 do około 25%. Czemu tak jest? Czy można to zmienić? I czy wy też tak macie?

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
Odp: Problem z podświetlaniem - backlight
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 18, 2009, 21:02:17 »
to normalne w tym modelu

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 18, 2009, 22:20:25 »
I nie da się z tym nic zrobić? są może jakieś programy, zeby dodać prawidlową regulacje podswietlania na ekranie TODAY ?

*

Offline kopiko

• 17
  • Sprzęt: HP IPAQ 214
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 07, 2009, 08:22:23 »
I nie da się z tym nic zrobić? są może jakieś programy, zeby dodać prawidlową regulacje podswietlania na ekranie TODAY ?

Polecam MVBklight. Mały, ładny, konfigurowalny (tematy) i posiada pełny zakres regulacji. Można wrzucić na today, choć moim zdaniem lepiej podpiąć pod jakiś klawisz i mieć dostęp do regulacji z każdej uruchomionej aplikacji, ja podpiąłem pod klawisz nagrywania.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=379270
http://www.1800pocketpc.com/2008/11/05/mvbklight-143-control-the-backlight-on-your-device.html

*

Offline sherlock33

• 8
  • Sprzęt: HP iPAQ 214, iPAQ 4150, Toshiba e310
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 14, 2009, 19:36:44 »
No to ja mam trochę inny problem, ale może ktoś już się z tym zetknął i coś poradzi...
Otóż od pewnego czasu jak bym nie ustawił czasu podświetlania ekranu przy pracy na bateriach, to i tak po wyłączeniu i włączeniu (bez resetu) mam zawsze 10 sek. Nie mam pojęcia jak to się zaczęło (kiedyś było ok). Może od instalacji jakiegoś programu (ale też nie przychodzi mi do głowy żaden "podejrzany").
Help - bo wkurza mnie ciągłe ustawianie tego parametru po włączeniu ipaqa.

Napisane: Październik 20, 2009, 22:44:19
Naprawdę nikt się z takim przypadkiem nie spotkał???
Wciąż walczę, ale nic nie pomaga - po wyłączeniu i włączeniu ustawia się czas 10 sek. :(