witam. kolega zakupil sobie wlasnie taki zestawik. niedlugo jedzie na urlop wiec nie ma wiele czasu na przegladanie i orietowanie sie w dostepnym sofcie. prosze o porade jakie ciekawe programy do codziennego uzytku warto sobie poinstalowac. wiem oczywiscie ze to zalezy od tego czego kto potrzebuje ale chodzi mi o taka podstawe jak na pc. cos do filmow, zdjec, muzy itp. napewno znacie tez inne ciekawe progsy ktore czesto sie przydaja i ktore warto miec. jaka najlepsza mapa na polske? i jeszcze jedno. koles jezdzi duzo motorem wiec moze jest cos ciekawego dla motocyklistow? i ostatnia kwestia. czy jest jakis sofcik ktory jakos ulatwia/usprawnia prace z pda. wiem ze napewno znajde na te pytania odpowiedz na forum (czytam, czytam) ale mam malo czasu, wiec moze ktos pomoze i podzuci taki zestaw informacji o potrzebnym sofcie. moze innym tez sie to przyda. aha aha. jakie istnieja sposoby na posiadanie po polsku wm6 (aktualnie wgrany angielski)? najlepiej takie by nie utracic gwarancji. nakladki? zmiana wm6 na polski? (jak na to patrza serwisy?).
pozdrawiam i z gory dziekuje za kazde info.