Avantgo - czy ktos ma doswiadczenia z korzystania z tego serwisu? Zainstalowalem, ale nie wiem jak odtwarzac zciagniete pliki. Jakas przegladarka plikow? bo nie widze w panelu na pda mozliwosci przegladania tekstu. W palmie bylo to bez problemu z poziomu Avantgo, ale korzystalem z tego przed laty. Andrzej
Napisane: Maj 10, 2008, 21:33:40
Ja wybralem rozwiazanie oparte o aluminiowa obudowe. Tez na ebay. Wlasnie jedzie do mnie. Wyszlo z transportem okolo 65 pln Andrzej
Napisane: Maj 10, 2008, 21:37:26
Temat - emulator palma na WM 6 - czy jest jakis b.dobry? Po palmie mam niedosyt dobrego programu typu Przewodas z komunikacja. Na palma to rozwiazanie swietnie dziala. Aktualne na WM to jest zenada. Wiec pozostala emulacja palma na pda. Czy ktos korzysta? Jakies uwagi? Andrzej
Napisane: Maj 10, 2008, 21:39:35
Pozostaly mi na pda pozostalosci po wykasowanych programach tzn widze je w menu ale oczywiscie nie startuja bo ich juz nie ma. Jak to wykasowac? Czy jest jakies darmowe oprogramowanie w ktorym mozna wstawic ikony wszystkich programow i potem latwo je uruchamiac? W palmie byloc cos takiego i swietnie dzialalo. Andrzej