Kupiłem do pracy HP IPAQ 214 Enterprise na WM 6.0 EN i Office 6.1.
Ku mojemu zdziwieniu otwieranie prostych aplikacji EXCELA z dwiema zakładkami odbywa się bardzo wolno. Zapisywanie ich podobnie. Dokument się otwiera ale na dole pojawia się pasek postępu i trwa to jakieś 10-15 sek. zanim sie w pełni uaktywni. Za taką kasę jaka za niego dałem to trochę przegięcie. Czy ktoś wie o co chodzi?
Testowałem wcześniej kilku letniego ASUSA z WM 5.0 z trochę wolniejszym procesorem i o połowę mniejszym ramem, i działał rewelacyjnie. Dużo szybciej przy tych samych aplikacjach!!!
Podpowiedzcie koledzy moze coś jest nie tak w tym HP ustawione...
Kolejna rzecz, to jak można wgrać na niego jęz. polski? Wiem, że marchewka.. itd. ale skąd ją zassać gratis? Oficjalnie to ok. 150,00 PLN. Stanowczo za dużo!
Z góry Dzięki za pomoc
Dwa posty na forum, dwa pytania o piracki soft. Panu na razie podziękujemy za kolejne. Polecam lekturę regulaminu, tutaj nie tolerujemy piractwa.
widzisz tylko pirackie pytania a innych nie widzisz?!! spłycasz bo chyba sam jesteś płytki! Treść i tytuł przewodni to też piracki!!! Weź chłopie zmień forum na ogrodnicze. Tam na pewno nie ma pytań o piratach. Chyba ze o film.
A spolszczenie WM 6 autorstwa grupy z tego forum to nie piractwo?! Weź się chłopie zastanów zanim cos palniesz!!!