OK. ile pamiętam to napiszę
Najpierw wgrałem 6.1 minimal, drugi wypust pobawiłem się nim kilkanaście minut ogólnie było

na oko chodzi szybciej niż oryginał kupa wolnej pamięci bo z romu wywalone większość śmieci za to jest total comander , jakiś fajny kalkulator z przelicznikiem jednostek , Jakiś program do zarządzania procesami i jeszcze coś ale dokładnie nie pamiętam . Uruchomiłem AM (z karty) działała dobrze. ciekawe że ipaq nie chciał kodu do gps'a przy parowaniu
Następnie wgrałem "6.1 Full, trzeci wypust" ( wywalone śmieci , dużo różnych programów ciekawe ale dla mnie nie przydatne ) tu już było gorzej uciekający ekran chowa się pod górną belkę (to co pisał Progresiw) SPB nie chciało się uruchomić

AM ruszyła bez problemu ale zaczęło szwankować gdy chciałem uruchomić wysyłanie danych Trafic - uruchomiłem BT phone menager > sparował pocketa z telefonem > przy ustanawianiu połączenia gprs zonk

żąda jakiegoś loginu i hasła (czego w oryginalnym romie nie było ) wpisałem cokolwiek i to samo gdy spytał o połączenie zapasowe . Połączenie główne nie zadziałało (bo zły login/hasło) ale zapasowe poszło

ruszyłem w trasę wszystko działa

aż do zawieszenia systemu , Po SR działa AM ale BT phon ... nie łączy (kilka razy parowałem z telefonem i ok ale... disconect

i nie chce połączyć ) na koniec uruchomiłem TCPMP i po paru włączeniach różnych filmów ipaq tak się zawiesił że nie wstawał po SR . HR nie zrobiłem bo łatwiej wymienić rom

Wgrałem ponownie "6.1 minimal, drugi wypust " w przekonaniu że ten chodził dobrze i będzie OK .powgrywałem "moje" programy sparowałem gps'a skonfigurowałem BT Phone menager i tu zonk ten sam problem z loginem ale ruszył .Ruszył też SPB pocket plus ale coś się gryzło ,niby działał ale nie otwierały się okienka konfiguracyjne w Opcjach SPB i parę razy zawiesił się system przy przełączaniu czegoś w SPB . Wywaliłem SPB i ze dwa dni było

aż przestał łączyć BT Phone menager tu już sie wkużyłem i wgrałem "Oryginalny 6.0 WWE Przepartycjonowany" .Tu wszystko po staremu tzn działa

BT Phone... łączy bez problemu i nie chciał loginu/hasła Na razie mam dość jak będzie pare dni wolnych to jeszcze się pobawię może coś ugotuję ale na razie nie !!!