Autor Wątek: SPV zatrzymuje się na Bootloaderze  (Przeczytany 2682 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lodzermensch

  • Newbie
  • Wiadomości: 3
SPV zatrzymuje się na Bootloaderze
« : Wrzesień 25, 2012, 12:43:22 »
Cześć!
Mój SPV służył mi wiernie od jakiegoś czasu, aż dzisiaj rozładował się i po podłączeniu ładowarki pojawiła się taka plansza:


Nic się nie da z tym zrobić. Po podłączeniu do komputera wyskakuje ta sama plansza, a windows nie wykrywa telefonu. Proszę pomóżcie, bo nie chce zmieniać telefonu na inny!

Komentarz Global Moderatora Poprawiłem temat

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 25, 2012, 18:40:45 wysłana przez tomaszkap »

PDAclub.pl

SPV zatrzymuje się na Bootloaderze
« : Wrzesień 25, 2012, 12:43:22 »
R E K L A M A:


Online tomaszkap

  • Global Moderator
  • *****
  • Wiadomości: 8659
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: SamsungTAB, MSIWind,PalmCentro, Xiaomi Redmi Note4
  • VIP Level: 118
Odp: Wielki problem
« Odpowiedź #1 : Wrzesień 25, 2012, 13:56:53 »
Komentarz Global Moderatora Popraw temat na taki, który mówi coś o problemie albo leci do kosza.

Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei Są:PALM Centro, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB

Offline Lodzermensch

  • Newbie
  • Wiadomości: 3
Odp: Wielki problem
« Odpowiedź #2 : Wrzesień 25, 2012, 18:11:00 »
Popraw temat na taki, który mówi coś o problemie albo leci do kosza.

Masz pomysł jak mogę opisać ten problem,bo sam nie mam pojęcia?


Offline Kapitan Pazur

  • Administrator
  • *****
  • Wiadomości: 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
  • VIP Level: 230
Odp: Wielki problem
« Odpowiedź #3 : Wrzesień 25, 2012, 18:20:24 »
tak na oko, to te charakterystyczne paski to bootloader
czyli uruchomiona jest procedura wgrywania romu
dlatego w tym stanie nic ze sprzętem nie możesz zrobić, ani nie jest wykrywany. To normalne.


Offline Lodzermensch

  • Newbie
  • Wiadomości: 3
Odp: SPV zatrzymuje się na Bootloaderze
« Odpowiedź #4 : Wrzesień 25, 2012, 18:53:08 »
Dobra, dzięki. Poradziłem już sobie. Zrobiłem hard reset i już wszystko hula.