[SPRZEDAM] TOSHIBA G900

• 0 Odpowiedzi
  • 4739 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bradfidel

• 19
  • Sprzęt: Toshiba G900 + Omnia + Toshiba G900 :)
[SPRZEDAM] TOSHIBA G900
« dnia: Kwiecień 26, 2010, 21:21:22 »
Witam, jako, że wszedłem w posiadanie dodatkowej toshiby obecną mam zamiar sprzedać.

Komórka została zakupiona przez kuzyna 2008.12.29 w Płocku, weszła w moje posiadanie w kwietniu/maju 2009.

Toshiba odwiedziła raz serwis (24.07.2009-29.07.2009). Ściągałem soft z zagranicznych stron, w rezultacie niestety odmówiła posłuszeństwa i przestała się włączać. Wymienili soft i od tego czasu nie było z nią problemów, lecz zostawili pamiątke w postaci malutkiej kropki w górnym lewym rogu ekrany - widoczna jedynie pod kątem- gdy toshiba jest podświetlona niczego nie widać.. Aktualnie Toshiba jest na gwarancji do 2010.12.29 czyli jeszcze 7 miesięcy. Na karcie wrzucony jest oryginalny soft ( znajomy z serwisu wgrał mi Windows Mobile z Manillą lecz zachował oryginalny).

Na wyświetlaczu niemal od kupienia znajdowały się folie ochronne dzięki czemu nie widać prawie żadnych rys ( w stanie spoczynku, gdy toshiba jest podświetlona lub ma świeżą folię niczego nie widać), jedynie małe, bradzo płytkie rysy które powstały na początku użytkowania przez mojego kuzyna.

W skład zestawu wchodzą:
-Toshiba G900
-rysik
-Karty 2GB(Kingston) i 1GB(Prawdopodobnie Kingston ) + 2 przejściówki (średnia i duża)
-przejściówka na USB
-instrukcje
-kupon gwarancyjny
-potwierdzenie naprawy
-2CD z oprogramowaniem
-faktura VAT
-przejściówka 2,5 na 3,5mm + słuchawki ze śladami farby
-pudełko

CENA: Wstępnie 430 zł. Istnieje możliwość negocjacji ceny. Transakcje możemy przeprowadzić przez allegro lub osobiście w Olsztynie.

http://bradfidel.jalbum.net/TOSHIBA-G900  << zdjęcia toshiby
Zapomniałem dodać, że w skład zestawu wchodzi również ładowarka oraz pudło z numerem IMEI zgodnym z tym na telefonie czyli gwarancja legalności.

Jeżeli są jakieś pytania-pytajcie.
Pozdrawiam i czekam na oferty  :ok:
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 28, 2010, 22:23:30 wysłana przez bradfidel »