Autor Wątek: Gry na Simpada - które chodzą, i co zrobić żeby działały - u  (Przeczytany 24644 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pawelsz79

  • Newbie
  • Wiadomości: 6
Gry na Simpada - które chodzą, i co zrobić żeby działały - u
« Odpowiedź #30 : Październik 17, 2005, 10:07:03 »
Witam,
mam mio 168 od niedawna :) narazie sie wdrażam :) czy te wszystkie gierki beda u mnie dzialac? i skad sie takie gierki sciaga :)?? dzieki bardzo za pomoc


PDAclub.pl

Gry na Simpada - które chodzą, i co zrobić żeby działały - u
« Odpowiedź #30 : Październik 17, 2005, 10:07:03 »
R E K L A M A:


Offline kanczug

  • Administrator
  • *****
  • Wiadomości: 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Gry na Simpada - które chodzą, i co zrobić żeby działały - u
« Odpowiedź #31 : Październik 17, 2005, 10:27:37 »
Mio 168 to nie jest palmtop z czystym systemem Windows CE. Ty masz tam Pocket PC, czyli wszystkie gry (nie tylko te tutaj wymienione) beda tam dzialac. W ogole nie kieruj sie tym co jest tutaj napisane, bo to nie dotyczy Twojego PDA.


Offline pawelsz79

  • Newbie
  • Wiadomości: 6
Gry na Simpada - które chodzą, i co zrobić żeby działały - u
« Odpowiedź #32 : Październik 22, 2005, 09:36:31 »
dzieki za info :)


Offline Vires

  • Newbie
  • Wiadomości: 27
Gry na Simpada - które chodzą, i co zrobić żeby działały - u
« Odpowiedź #33 : Listopad 06, 2005, 20:34:57 »
Wspaniale działa Miniature Golf ;D
Trzeba zainstalować najnowsze GAPI i usunąć gx.dll
T-Sinus z HPC2000(wince 3.0)

Jeszcze Battlefield (teoretycznie trial - pisze tak na początku ale gra sie normalnie - może mniej map) i Shoot'em (Siemens - specjalnie dla Simpada)


Offline lizar

  • Newbie
  • Wiadomości: 13
    • http://lizar.bleenet.pl
Gry na Simpada - które chodzą, i co zrobić żeby działały - u
« Odpowiedź #34 : Listopad 08, 2005, 07:55:26 »
od paru dni mam t-sinusa...
do testow poszlo age of empires ze stajni M$
ce4.1
240x320
poszukac dll.rar na forum (fake dll i dodatki) oraz gapi najnowsze

wynik - dziala jak pominac dzwiek ...( nienaturalny wzgledem ipaqa 36xx 39xx)
aha i nie uzywac bron boziu klawiszy sprzetowych do przesuwania mapy


Offline Vires

  • Newbie
  • Wiadomości: 27
Gry na Simpada - które chodzą, i co zrobić żeby działały - u
« Odpowiedź #35 : Listopad 08, 2005, 17:12:42 »
Cytat: lizar
aha i nie uzywac bron boziu klawiszy sprzetowych do przesuwania mapy

Czemu?? Ty też masz taki dziwny błąd że jak naciśniesz strzałke to on cały czas przewija??
Ja tak mam np. w Doom'ie :(


Offline lizar

  • Newbie
  • Wiadomości: 13
    • http://lizar.bleenet.pl
Gry na Simpada - które chodzą, i co zrobić żeby działały - u
« Odpowiedź #36 : Listopad 10, 2005, 10:59:15 »
dokladnie .......