Witam wszystkich.
Mam ogromny problem - kilka dni temu podczas ustawiania alarmu wyskoczył mi dziwny komunikat

próby zmieniania pliku dzwonka na inny nie dawały nic - zawsze ten sam komunikat. Chwilę później zdałem sobie sprawę, że nie mam także sygnału przychodzącego smsa, ani dzownka wiadomości przychodzącej. Aby sprawdzić czy te pliki faktycznie mi "pozamiatało" - spróbowałem je uruchomić w sposób tradycyjny, z eksploratora plików - kliknięcie jednak na każdym z plików dzwiękowych/video powodowało że nic się nie działo...
Padł mi po prostu mediaplayer - wiem to na pewno, gdyż samego programu mediaplayer także nie potrafię uruchomić
Taka niby "drobnostka", ale brzemienna w skutkach - nie mam innego budzika, więc do budzenia własnej osoby do pracy musiałem zatrudnić osoby trzecie (sic!).. nie mówiąc już o niedogodnościach związanych z tym, że nie słyszę gdy ktoś do mnie pisze/dzwoni.
Czy ktoś zetknął się z takim problemem? jak go rozwiązać? czy można jakoś "doinstalować" samego media playera? Problem w tym, że jest on niezbędny do tych połączeń przychodzących - bo jak znam życie, to pewnie jakieś budziki niekorzystające z "silnika" media playera można sobie poinstalować, tak samo jak można sobie zmienić domyślny program do odtwarzania dzwięków, co już zresztą zrobiłem.
Proszę o pomoc.