Autor Wątek: rejestracja divx  (Przeczytany 68071 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline songotropicana

  • Newbie
  • Wiadomości: 15
rejestracja divx
« : Wrzesień 13, 2008, 13:11:07 »
w zakładce ustawienia jest opcja rejestracja divx pisze tam że trzeba wejść na stronę vod.divx.com i tam to zarejestrować ale nie umiem tego znaleść.pozdrawiam


PDAclub.pl

rejestracja divx
« : Wrzesień 13, 2008, 13:11:07 »
R E K L A M A:


Offline j.m.

  • Newbie
  • Wiadomości: 46
Odp: rejestracja divx
« Odpowiedź #1 : Wrzesień 13, 2008, 15:11:48 »
w zakładce ustawienia jest opcja rejestracja divx pisze tam że trzeba wejść na stronę vod.divx.com i tam to zarejestrować ale nie umiem tego znaleść.pozdrawiam


A tak w ogóle to po co Ci to? Wystarczy zainstalować TCPMP , darmowy lub Core player , płatny i już oglądasz filmy w divixsie.


Offline Cracoviaczek

  • Newbie
  • Wiadomości: 26
  • Sprzęt: Samsung GT-i9100 Galaxy SII
Odp: rejestracja divx
« Odpowiedź #2 : Wrzesień 13, 2008, 17:24:33 »
w zakładce ustawienia jest opcja rejestracja divx pisze tam że trzeba wejść na stronę vod.divx.com i tam to zarejestrować ale nie umiem tego znaleść.pozdrawiam

Rejestracja sluzy po to zeby potem wypozyczac filmy za oplatą - VOD :proud: Chyba nie jest ci to potrzebne?


Offline kemp

  • Clubowicz
  • *
  • Wiadomości: 54
  • Sprzęt: SAMSUNG OMNIA
Odp: rejestracja divx
« Odpowiedź #3 : Wrzesień 13, 2008, 17:45:36 »
w zakładce ustawienia jest opcja rejestracja divx pisze tam że trzeba wejść na stronę vod.divx.com i tam to zarejestrować ale nie umiem tego znaleść.pozdrawiam


A tak w ogóle to po co Ci to? Wystarczy zainstalować TCPMP , darmowy lub Core player , płatny i już oglądasz filmy w divixsie.


filmy w divx ogląda się bez rejestracji na programowym WMP :P


Offline bebic

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 366
  • Sprzęt: HTC Kaiser, HTC HD7, Nokia Lumia 710, SGS2
Odp: rejestracja divx
« Odpowiedź #4 : Wrzesień 13, 2008, 20:55:42 »
Oglądanie filmów w WMP to lizanie loda przez szybę. Tak jak napisał Cracoviaczek TCPMP lub Core Player.


PDAclub.pl

Odp: rejestracja divx
« Odpowiedź #4 : Wrzesień 13, 2008, 20:55:42 »

Offline waldirs

  • Clubowicz
  • *
  • Wiadomości: 78
Odp: rejestracja divx
« Odpowiedź #5 : Wrzesień 14, 2008, 00:57:19 »
qurde Ludziska pomocy! z tym TCPMP. Instalowałem juz kilka wersji na Omnię i ciagle nie chodzi.
Taki program  nothinkpacktcpmpwiz.cab - skrótu w programach nie mozna otworzyć a bezpośrednio w katalogu to pojawia sie kumunikat: "wystąpił problem z : Player.exe. Poinformuj fime Microsoft ...." wyślij, i nic sie nie dziej. Gdy zainstalowałem  tcpmp.pocketpc.0.72RC1.cab czy tcpmp.smartphone.0.72RC1.exe = po zainstalowaniu : "błąd programu.Prześlij crash.txt do twórców...." i nic.
Powiedzcie drodzy Koledzy = jakiego TCPMP i skąd zainstalować.
Pozdrawiam


Offline pionteczek

  • Newbie
  • Wiadomości: 2
Odp: rejestracja divx
« Odpowiedź #6 : Wrzesień 14, 2008, 23:46:13 »
qurde Ludziska pomocy! z tym TCPMP. Instalowałem juz kilka wersji na Omnię i ciagle nie chodzi.
Taki program  nothinkpacktcpmpwiz.cab - skrótu w programach nie mozna otworzyć a bezpośrednio w katalogu to pojawia sie kumunikat: "wystąpił problem z : Player.exe. Poinformuj fime Microsoft ...." wyślij, i nic sie nie dziej. Gdy zainstalowałem  tcpmp.pocketpc.0.72RC1.cab czy tcpmp.smartphone.0.72RC1.exe = po zainstalowaniu : "błąd programu.Prześlij crash.txt do twórców...." i nic.
Powiedzcie drodzy Koledzy = jakiego TCPMP i skąd zainstalować.
Pozdrawiam


Witam!
Podobny problem - za cholerę nie mogę zainstalować TCPMP ani Core playera na Omnii, nie wiem dlaczego??? Wyskakuje mi przy uruchamianiu programu zawsze ten sam komunikat - coś tam "crash..."
Miał ktoś podobny problem? Intalowałem już kilka wersji....


Offline OleYek

  • [Pyrlandia] [GMzP]
  • Administrator
  • *****
  • Wiadomości: 18246
  • Skąd: Poznań
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 5s, iPad Air WiFi+Cellular
  • VIP Level: 3
Odp: rejestracja divx
« Odpowiedź #7 : Wrzesień 15, 2008, 08:57:48 »
Poszukajcie na forum wersji do  WM6.1 (link gdzies w dziale Kaisera powinien byc)

Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.