PDAclub.pl

Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x => Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x) => Wątek zaczęty przez: doniu91 w Czerwiec 05, 2012, 22:31:29

Tytuł: GPS AutoMapa
Wiadomość wysłana przez: doniu91 w Czerwiec 05, 2012, 22:31:29
Witam,
posiadam HD2 z zainstalowaną AutoMapą... Niestety problem jest taki, że co chwile zrywa sygnał... Chwilę podzaiła a za chwile znowu szuka sygnału...
Wersja ROM'u to 3.14
Co może być tego przyczyną??
Proszę o pomoc.

Pozdrawiam
Tytuł: Odp: GPS AutoMapa
Wiadomość wysłana przez: sonicr w Czerwiec 07, 2012, 23:25:15
Spróbuj programu : QuickGPS do zaktualizowania sygnału GPS. Ten program poprawia wyszukiwanie satelit. Daj znać czy pomogło, pozdrawiam ;)
Tytuł: Odp: GPS AutoMapa
Wiadomość wysłana przez: doniu91 w Czerwiec 08, 2012, 08:42:42
OK, zaraz bęę go szukał i dam znać:)
Dzieki :wink:
Tytuł: Odp: GPS AutoMapa
Wiadomość wysłana przez: anonim001 w Czerwiec 08, 2012, 21:47:13
Program powinien być raczej "wbudowany". Poszukaj w menu start. Ewentualnie spróbuj usunąć AM totalnie (razem z folderami pochowanymi na urządzeniu, nie pamiętam dokładnie ale chyba na /my device jest coś) i zainstalować od nowa. Oczywiście zrób sobie kopię zapasową jeżeli masz tam coś ważnego, typu zapisane adresy/ulubione/dane z komputera pokładowego itd.
Tytuł: Odp: GPS AutoMapa
Wiadomość wysłana przez: lola w Czerwiec 08, 2012, 21:56:43
Program powinien być raczej "wbudowany". Poszukaj w menu start. Ewentualnie spróbuj usunąć AM totalnie (razem z folderami pochowanymi na urządzeniu, nie pamiętam dokładnie ale chyba na /my device jest coś) i zainstalować od nowa. Oczywiście zrób sobie kopię zapasową jeżeli masz tam coś ważnego, typu zapisane adresy/ulubione/dane z komputera pokładowego itd.

To od razu format karty niech zrobi. Tak na wypadek, gdyby chciał do supportu zgłosić problem.


Pozdrawiam,
Ł.O.
Tytuł: Odp: GPS AutoMapa
Wiadomość wysłana przez: doniu91 w Czerwiec 09, 2012, 09:39:13
spróbowałem najpierw programem to pojawiał się sygnam GPS, ale za chwilę ginął... i tak co chwile...
po formacie karty i zainst jeszcze raz AutoMapy już jest OK.
Dziękuję wam bardzo za pomoc:))

Pozdrawiam