Autor Wątek: Tyhoon MyGuide 7000XL  (Przeczytany 7918 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline doctor86

  • Newbie
  • Wiadomości: 2
Tyhoon MyGuide 7000XL
« : Sierpień 30, 2007, 11:53:49 »
Witam jest nowym użytkownikiem forum jak i wymienionego w temacie urządzenia.
Problem tkwi w tym że po wciśnieciu przycisku załacz, wyświetla sie niebieski ekran Windows Mobile 2003- i dalej nic sie wiecej nie dzieje.Resetowalem go ale to nic nie daje. Według mnie urzadzenie jest sprawne , aprobem tkwi w sofcie(windows mobile)
I tutaj moje pytanie. Czy jest możliwa instalacja nowego Windows Mobile  Skąd mozna wziąsc windows mobile  I jezeli mozna instalowac to jak to wykonac?? Prosze o pomoc


PDAclub.pl

Tyhoon MyGuide 7000XL
« : Sierpień 30, 2007, 11:53:49 »
R E K L A M A:


Offline kniuk

  • Newbie
  • Wiadomości: 18
Odp: Tyhoon MyGuide 7000XL
« Odpowiedź #1 : Wrzesień 01, 2007, 20:22:49 »
Witam.
Próbowałeś hard resetu, czyli wyjecia baterii i przelaczenia  na kilka sekund znajdujacego sie pod bateria suwaka ?

Pozdr,
Jacek (uzytkownika Palmax)


Offline doctor86

  • Newbie
  • Wiadomości: 2
Odp: Tyhoon MyGuide 7000XL
« Odpowiedź #2 : Wrzesień 01, 2007, 21:50:35 »
Juz sie uruchami kniuk :)
Nie zanam sie na tym sprzeciku


Offline maniek867

  • Newbie
  • Wiadomości: 2
Odp: Tyhoon MyGuide 7000XL
« Odpowiedź #3 : Marzec 14, 2010, 08:07:38 »
Witam poszukuje sterowników do typhoon myguide 7000xl nigdzie nie mogę znaleźć proszę o pomoc


Offline brzoza997

  • Newbie
  • Wiadomości: 2
Odp: Tyhoon MyGuide 7000XL
« Odpowiedź #4 : Lipiec 17, 2012, 10:53:26 »
Witam dostałem takie oto urządzenie Typhoon MyGuide 7000 XL. Komputer go wykrywa, i prosi o sterownik którego nie posiadam.
 Prosze o pomoc


Offline Kapitan Pazur

  • Administrator
  • *****
  • Wiadomości: 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
  • VIP Level: 230
Odp: Tyhoon MyGuide 7000XL
« Odpowiedź #5 : Lipiec 17, 2012, 11:03:52 »
przyklejone wątki czytałeś?


Offline brzoza997

  • Newbie
  • Wiadomości: 2
Odp: Tyhoon MyGuide 7000XL
« Odpowiedź #6 : Lipiec 17, 2012, 11:40:55 »
Tak czytałem, ale mam problem, dlatego napisałem
Mam windows 7 64bit, i postępowałem według tych punktów:

1. podpinamy urządzenie gdy nie znajdzie sterowników wybieramy opcje nie mam płyty pokaż mi opcje
2. potem przeglądaj mój komp. w poszukiwaniu oprog. sterownika
3. pozwól mi wybrać z listy sterowników....
4. wybieramy COMPAL i USB303
5. cieszymy sie synchronizacją Visty z PALMAXEM

Punkt 1,2 i 3 mam, ale nie ma tam czegoś takiego jak "COMPAL i USB303"

« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2012, 11:48:49 wysłana przez brzoza997 »