Po kolejnych kilku godzinach prac stworzyłem nową wersje polskiego Swype dla WVGA

Tym razem wykorzystałem Swype z innego źródła, niestety starsza wersja 3.9 (proszę się nie sugerować numerkiem 2 w nazwie CABa), ale za to kilka ważnych problemów mojego poprzedniego wydania zostało tutaj naprawionych.
W tej wersji działa funkcja zmiany języka Swypa, dzięki czemu możemy sobie dograć i szybko zmieniać język jakiego chcemy używać, ale ważniejsze co z tego wynika, to fakt, że polski słownik jest teraz ładowany tak jak być powinien, czyli z pliku SwypePolish, a nie poprzez podmianę języka angielskiego - dzięki czemu Swype już nie stosuje denerwujących zabiegów typu zmienianie wielkości litery 'i'. Dla wielu na pewno było to bardzo denerwujące

Poza tym w pełni działa pomoc w języku polskim, wraz z poprawnie wyświetlanymi grafikami.
W tej wersji także ekran Edit jest lepiej wyświetlany i można się do niego dostać poprzez zwyczajne przełączanie ekranów, nie tylko skrótem (z Swype w klawisz Sym)
Proszę uprzejmie

[gmod]LINK DO NIELEGALNEGO OPROGRAMOWANIA[/gmod]
Oczywiście usuwamy starego Swype'a, instalujemy CABa zawartego w archiwum, nie restartujemy telefonu i nie wybieramy klawiatury Swype jeszcze, kopiujemy pliki z katalogu SwypePolish do katalogu Program Files\Swype (tym razem tutaj sie Swype zainstaluje), podmieniając oryginalny SwypeLicense (dzięki temu plikowi będziemy mieli wybór języków). Po czym możemy już włączyć klawiaturę Swype, przytrzymujemy klawisz q na którym jest zmiana języka, wybieramy Polish, po czym chowamy klawiaturę i otwieramy ponownie Swype (chowanie i otwarcie klawiatury jest wymagane przy każdej zmianie języka, by poprawnie zmiana została zatwierdzona)