Autor Wątek: MobileGadu  (Przeczytany 188835 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Antej

  • Ekspert HTC Blueangel
  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 2999
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1680 : Wrzesień 14, 2011, 08:30:45 »
Wygląda na to że bramka SMS (Era sponsorowana) nie działa.
Skopiowałem profil ze starszej wersji, mam też przeniesiony cały katalog MG pod inna lokalizację.
Wysłałem po jednym SMS z każdej z wersji (najpierw z nowszej), ze starszej doszedł z nowszej już nie.


PDAclub.pl

Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1680 : Wrzesień 14, 2011, 08:30:45 »
R E K L A M A:


Offline PiKNew

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 437
  • Sprzęt: iPaq h5550, Loox n560
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1681 : Wrzesień 14, 2011, 19:43:17 »
Wygląda na to że bramka SMS (Era sponsorowana) nie działa.


Zgadza się. W wersji którą masz nie działa. Wyślij mi maila to dostaniesz najnowszy build - tam bramka Era i Orange powinna być ok (zmienił się trochę sposób konfiguracji, ale zobaczysz, że na lepsze).


Offline suzam

  • Newbie
  • Wiadomości: 1
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1682 : Wrzesień 17, 2011, 14:49:56 »
Witam.To jest mój pierwszy post.Mam prosbę o konkretne na namiary na najnowsze gg na mojego pcc airis t620.mam  mogile gady ,ale nie osługuje nr wyzzysz od 30 mln. pobrałem jakies gadu -gadu,ale pochodziło ok tygodnia i teraz woła o kasę.Czy jakas wersja która obsłuzy wyzsze nr od 30mln? i jak ją nadpisac-doinstalowac?

Połączone: Wrzesień 17, 2011, 14:57:18
Witam.To jest mój pierwszy post.Mam prosbę o konkretne na namiary na najnowsze gg na mojego pcc airis t620.mam  mobile gadu ,ale nie osługuje nr wyzszych od 30 mln. pobrałem jakies gadu -gadu,ale pochodziło ok tygodnia i teraz woła o kasę.Czy jakas wersja która obsłuzy wyzsze nr od 30mln? i jak ją nadpisac-doinstalowac?


« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2011, 14:57:18 wysłana przez suzam »

Offline dzemik112

  • Clubowicz
  • **
  • Wiadomości: 141
  • Sprzęt: Sony Xperia U
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1683 : Wrzesień 17, 2011, 16:21:47 »
Widzę że mój link padł :/

Jeśli się o coś pytasz, zawsze czekaj na mądrzejszego ode mnie :)

Offline Czacha85

  • Newbie
  • Wiadomości: 4
  • Sprzęt: XPERIA X1
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1684 : Wrzesień 21, 2011, 12:01:51 »
Ponawiam moje zgłoszenie problemu, bo chyba zostało przeoczone...
Mianowicie po naciśnięciu na "X" w prawym górnym rogu aplikacja przechodzi do bliżej nieokreślonego stanu. Ani się nie zamyka, ani nie minimalizuje. Nie ma jej w zasobniku. Po ponownym uruchomieniu pokazują się tylko ikony dolnego menu i nazwa. Zamknięcie poprzez MG --> Zakończ --> Tak działa normalnie. Zminimalizowanie do zasobnika poprzez czerwoną słuchawkę również. Niedawno zrobiłem Hard Reset i program działa bez zmian. Mój telefon to XPERIA X1 z oryginalnym WM 6.1 Pro bez żadnych nieoficjalnych zmian.


Offline eMeMek

  • Newbie
  • Wiadomości: 24
  • Sprzęt: Motorola Moto E XT1021
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1685 : Wrzesień 21, 2011, 12:24:11 »
napisz jeszcze jak masz ustawione opcje:
"nie wyświetlaj ikony statusu"
"zapobiegaj zamykaniu aplikacji"

choć pewnie problem tkwi gdzieś indziej skoro po ponownym uruchomieniu widać tylko ikony dolnego menu.


Offline Czacha85

  • Newbie
  • Wiadomości: 4
  • Sprzęt: XPERIA X1
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1686 : Wrzesień 21, 2011, 13:07:22 »
Przed chwilą sprawdziłem i zmiana tych opcji nie ma wpływu na zmianę zachowania aplikacji.


Offline PiKNew

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 437
  • Sprzęt: iPaq h5550, Loox n560
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1687 : Wrzesień 21, 2011, 18:25:18 »
aplikacja przechodzi do bliżej nieokreślonego stanu. Ani się nie zamyka, ani nie minimalizuje.


Skoro ani to ani to - to co dokładnie się dzieje? Czy w dwóch prostych słowach to byłoby "przycisk X nie działa"? Ale dalej piszesz, że "po ponownym uruchomieniu". Czyli w końcu jak to jest? Jak już się pokaże to menu i tytuł - to czy menu reaguje? Brakuje podstawowej informacji jaką jest wersja MG, której używasz.

Lepiej zrób screena i dokładnie to opisz pokazując na obrazkach. I napisz, jakiego programu typu "SPB Pocket Plus" używasz?

PS. Obsługa przycisku "X" jest poza aplikacją (to jest działanie systemy operacyjnego). MG jest tylko o fakcie informowane, np. po to, by zlikwidować kopertę na notyfikacjach itp.

Te pytania raczej mają ciebie nakierować na rozwiązanie lub ktoś z forum pomoże. Analiza jednostkowego problemu nie jest prosta i zbyt czasochłonna.


Połączone: [time]Wrzesień 21, 2011, 21:20:10[/time]


Info: zakończyłem pracę nad bramkami SMS, obsługiwane:

- Orange (zwykła, bez logowania)
- Plus (zwykła, bez logowania)
- Play (z logowaniem)
- T-Mobile sponsorowana (z logowaniem)
- T-Mobile multimedialna (z logowaniem)

Było masę pracy, jestem w posiadaniu starterów do wszystkich sieci :O

Ochotnicy, którzy mają ochotę i wyślą mi maila dostaną program do testów.


Połączone: Wrzesień 22, 2011, 11:00:35
Jako kolejną może oprogramuję Orange Multibox (z logowaniem)

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2011, 11:00:35 wysłana przez PiKNew »

Offline Czacha85

  • Newbie
  • Wiadomości: 4
  • Sprzęt: XPERIA X1
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1688 : Wrzesień 22, 2011, 11:21:40 »
Dziękuję za zainteresowanie problemem. Postaram się go doprecyzować.
Mianowicie program działa normalnie. Gdy nacisnę na "X" zamyka się, jednak nie prosi o potwierdzenie. Wszystko wskazuje na to, że jest zamknięty, w zasobniku nic nie ma. Jednak po ponownym uruchomieniu pokazuje się tylko tytuł i menu na dole. Menu jest aktywne, mogę wybrać w nim np. MG, Zamknij, Tak.
Moim zdaniem program powinien na "X" reagować tak samo jak na wybranie MG, Zamknij, czyli w obu przypadkach pytać się o potwierdzenie.
Nie używam żadnej dodatkowej nakładki na ekran Today, poza standardowymi panelami Xperii.
Wersja MG oczywiście najnowsza.

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2011, 11:26:16 wysłana przez Czacha85 »

Offline PiKNew

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 437
  • Sprzęt: iPaq h5550, Loox n560
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1689 : Wrzesień 22, 2011, 12:37:14 »
Przecież X nie służy do zamykania. To jest Windows Mobile - X służy do minimalizacji. Czyli wg opisu - działa poprawnie.

"W zasobniku nic nie ma" - to mnie zastanawia. Powinieneś mieć ikonkę (chyba, że zaznaczyłeś opcję by nie pokazywać ikonki)

Po ponownym uruchomieniu - w Windows Mobile NIE ma ponownego uruchomienia jak aplikację zminimalizowałeś. Nowy proces, gdy wykrywa, że instancja aplikacji działa (np. jest zminimalizowana) wysyła tylko wiadomość "przywróć okno programu".

Zgodnie z tym opisem - do końca się to nie udaje, bo widzisz tytuł i menu. Nie widzisz zawartości.

Inaczej się nie da. Większość tekstu napisałem z domysłów. Na maila podanego w O Programie... wyślij zrzuty ekranu z opisem każdego kroku wykonywanych czynności.

Lepiej podaj konkretnie numer wersji.

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2011, 12:56:31 wysłana przez PiKNew »

Offline anonim001

  • Clubowicz
  • **
  • Wiadomości: 204
  • Victory is mine!
  • Sprzęt: Treo 600-> Wizard-> G900-> Raphael
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1690 : Wrzesień 22, 2011, 18:19:05 »
Ja z chęcią potestowałbym wersję z orange multibox. Dotychczasowa wersja działa całkiem nieźle, doszukałem się tylko jednego błędu, mianowicie koperta nie znika jeżeli odbiorę wiadomość w oknie programu (muszę kliknąć na kopertę i po pojawieniu się notyfikacji kliknąć na kontakt, od którego jest wiadomość po czym przenosi mnie do tej wiadomości i koperta znika), ale nie występuje to zawsze.


Offline PiKNew

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 437
  • Sprzęt: iPaq h5550, Loox n560
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1691 : Wrzesień 22, 2011, 23:31:05 »
doszukałem się tylko jednego błędu, mianowicie koperta nie znika jeżeli odbiorę wiadomość w oknie programu (muszę kliknąć na kopertę i po pojawieniu się notyfikacji kliknąć na kontakt, od którego jest wiadomość po czym przenosi mnie do tej wiadomości i koperta znika)


Nie widzę tu błędu (po tym opisie - ew. jeszcze raz spróbuj w punktach, screen by się też przydał). Koperta się pojawi, jak aktywna jest inna zakładka. To normalne. Powinna zniknąć w momencie, jak zmienisz zakładkę na tę, od kogo ostatnio przyszła wiadomość.


Offline Antej

  • Ekspert HTC Blueangel
  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 2999
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1692 : Wrzesień 23, 2011, 20:59:23 »
potwierdzam, u mnie jest tak samo, chociaz nie przejmuje sie tym. Prowadze rozmowe z jedna osoba, skacze miedzy programami, widze kopertke, wracam do GG, rozmawiamy dalej a kopertka nadal widoczna


Offline PiKNew

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 437
  • Sprzęt: iPaq h5550, Loox n560
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1693 : Wrzesień 23, 2011, 21:47:59 »
potwierdzam, u mnie jest tak samo, chociaz nie przejmuje sie tym. Prowadze rozmowe z jedna osoba, skacze miedzy programami, widze kopertke, wracam do GG, rozmawiamy dalej a kopertka nadal widoczna


Opisałeś inny przypadek - powrót do MG, który był zminimalizowany. Możecie w końcu dokładnie opisać scenariusze? Tj. w punktach, podaję przykład:

1. Okno MG aktywne, rozpoczynam rozmowę. Zakładka z rozmówcą "x" jest aktywna.
2. w czasie rozmowy ... wszystko jest ok
3. minimalizuję okno bez zmiany zakładki
4. rozmówca "X" przesyła wiadomość, pojawia się notyfikacja
5. klikam ikonkę na pasku / link w notyfikacji (ważne) - okno mg się aktywuje, zakładka z rozmową z "X" jest aktywna, ale koperta NIE ZNIKA.

To jest przykład poprawnego opisu problemu. Nie oczekujcie, że wykonam wszystkie scenariusze, by znaleźć błąd, skoro ktoś tylko napisał "koperta nie znika" (ps. mamy kopertę na zakładce, mamy na notyfikacji. Też nie wiem, o której piszecie).

To już piszę po raz ostatni - wielokrotnie pisałem o tym, że musicie być bardziej precyzyjni.


Offline Antej

  • Ekspert HTC Blueangel
  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 2999
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1694 : Wrzesień 23, 2011, 22:24:20 »
WKTask nie minimalizuje programow, to typowa wielozadaniowosc, czyli wszystkie programy wspoldzialaja jednoczesnie.
1.uruchamiam MG i IE
2. rozmowa z jedynym kontaktem MG
3. przeskakuje do IE
4. przychodzi info (dymek plus kopertka)
5. wracam do MG bez otwierania dymku,odpisuje
6. kopertka w pasku start pozostaje

wybranie sloneczka z dolnego paska usuwa kopertke i dymek

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 23, 2011, 22:29:01 wysłana przez Antej »

Offline PiKNew

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 437
  • Sprzęt: iPaq h5550, Loox n560
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1695 : Wrzesień 30, 2011, 11:35:40 »
Z oprogramowanie bramki Orange Multibox raczej nic nie wyjdzie, bo:

1. Windows Mobile ma błąd z połączeniami SSL do serwerów identyfikujących się certyfikatem "z błędem CA" - chodzi o ERROR_INTERNET_INVALID_CA.
2. Orange niestety ma taki błąd certyfikatu.
3. Czyli... nie mogę poprawnie wykonać logowania. Dla porównania w Play elegancko wyszło (a schemat jest podobny).

Dla testu - otwórzcie w "Pocket" IE stronę orange.pl i spróbujcie się zalogować. Jeśli komuś się uda to proszę o podanie dokładnie wersji systemu operacyjnego i wersji IE.


Połączone: Wrzesień 30, 2011, 11:43:10


WKTask nie minimalizuje programow, to typowa wielozadaniowosc, czyli wszystkie programy wspoldzialaja jednoczesnie.


Nie wiem, może czegoś nie rozumiem, ale wg mnie to sobie zaprzeczyłeś. Jeśli nie minimalizuje tylko zamyka to o jakiej my wielozadaniowości mówimy?

WKTask to nie jest komponent Windows Mobile i sposobu jego działania nie znam.

Ale spróbuję wykonać ten scenariusz u siebie. PS. Coś podobnego już poprawiałem (nie macie jeszcze tej wersji), więc się po prostu upewnię, czy problem występuje, czy nie. Ew. napisz do mnie na maila z "O Programie" - wyślę ci najnowszy build. PS. Proponowałem to już wielokrotnie (tzn. wysyłkę wersji "roboczej"), ale nikt jakoś maila w tej sprawie nie napisał. Cóż - trochę słomiany zapał :)

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 30, 2011, 11:43:10 wysłana przez PiKNew »

Offline Antej

  • Ekspert HTC Blueangel
  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 2999
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1696 : Wrzesień 30, 2011, 12:45:56 »
a PW spawdzales, z tydzien remu wysylalem.


Offline PiKNew

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 437
  • Sprzęt: iPaq h5550, Loox n560
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1697 : Wrzesień 30, 2011, 14:08:07 »
a PW spawdzales, z tydzien remu wysylalem.



Wybacz, ale pisząc "e-maila" nie miałem na myśli PW.

Połączone: [time]Wrzesień 30, 2011, 14:12:53[/time]
Dodatkowo oczekuję, że kto dostanie taką wersję (a kilka osób dostało i bardzo pomogło) ma umiejętności zapisania pewnych informacji, jak np. zrobienia screena czy sprawdzenie kilku kombinacji opcji programu wraz z jasnym przedstawieniem wniosków. Wersja "robocza" nie jest dla osób, które nie są w stanie udzielić informacji na temat ew. problemów oraz ich dokładnie opisać.

Połączone: Wrzesień 30, 2011, 22:23:04


Co do bramki Multibox - udało się, ale... trochę niepoprawnym sposobem. Opiszę problem.

1. Fakty: Windows Mobile ma błąd w swoich bibliotekach. Ten błąd nie pozwala zignorować niezaufanego certyfikatu SSL. Pamiętamy, że niezaufany certyfikat to także taki, o których nasze urządzenia nie mają pojęcia albo podpisany przez CA, o którym urządzenie nie wie.

2. Orange używa certyfikatu "VeriSign Class 3 Public Primary CA - G2". No i starsze urządzenia Windows Mobile "nie wiedzą", że ten certyfikat jest całkowicie poprawny. Na 100% Pocket PC 2003. Proszę użytkowników o sprawdzenie w "ROOT" certyfikatach, czy ten certyfikat macie.

3. Mamy dwa wyjścia (problemy z bibliotekami nie ominiemy):

a) zainstalować tzw. "Root CA" ręcznie.
b) MG zrobi to za nas i później usunie (ta czynność jest wykonywana tylko wtedy, gdy wewnętrznie zostanie zakomunikowany błąd ERROR_INTERNET_INVALID_CA), jeśli wcześniej tego certyfikatu nie było. Certyfikat to root CA Verisigna, pobrany z http://www.verisign.com/support/roots.html

Zdecydowałem się na to drugie rozwiązanie. Za to mogą być gromy. Proszę więc o opinie :)

PS. Na chwilę obecną wydaje się, że logowanie przebiega poprawnie. Teraz tylko oprogramuję wysyłkę SMS'a i Multibox będzie działał.

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 30, 2011, 22:23:04 wysłana przez PiKNew »

Offline paveu

  • Clubowicz
  • **
  • Wiadomości: 193
  • Sprzęt: Galaxy Note & Galaxy Note 10.1
  • VIP Level: 3
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1698 : Październik 01, 2011, 16:00:52 »
Panie Autorze, kawał dobrej roboty! Program działa wspaniale!

Mam sprawę. Pod dłuższym użytkowaniu zaczął mnie wkurzać brak emotikonek. Przerzuciłem sobie je z GG10 z komputera, do folderu "emots", jak wcześniej pisałeś, ale MG ich nie widzi. W konfiguracji mam odznaczoną opcję "nie pokazuj emotów". Czy przyczyna może leżeć w formacie emotek (GIF)?


Offline PiKNew

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 437
  • Sprzęt: iPaq h5550, Loox n560
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1699 : Październik 01, 2011, 16:26:07 »
Nie, to nie jest powodem.

MG obsługuje format emotikonek jeszcze ze starych klientów, np. GG6. Ogólnie w każdym katalogu z grafikami powienien być jeszcze pliczek tekstowy "emots.txt". W środku tego pliku są definicje, coś jak:

(":)",":))",":)))",":))))"),"wesoly.gif","wesoly_na.gif"
(":(",":((",":(((",":((((",":-("),"smutny.gif","smutny_na.gif"
(";)",";))",";)))",";))))"),"mruga.gif","mruga_na.gif"

MG przy starcie sprawdza:

1. Czy w katalogu jest plik "emots.txt" - TAK / NIE
2. Jeśli tak - wczytaj obrazki
3. Czy w tym katalogu są inne katalogi?
4. Jeśli tak, to dla każdego katalogu wykonaj: przejdź do tego katalogu i uruchom kod z pkt. 1

To jest wykonanie rekurencyjne. Brak emotikonek może świadczyć o niezgodności lub braku pliku "emots.txt" (taka prawda, że nie sprawdzałem, jak GG10 ma to zorganizowane). Jeśli możesz to spakuj katalog z emotikonkami do zip'a i mi wyślij na maila. Sprawdzę i ew. dorobię obsługę "emotikonek gg10".


Połączone: Październik 01, 2011, 18:24:58


Chiałbym poinformować, że zakończyłem prace nad bramką Orange Multibox. MG wysyła teraz SMS'y za pośrednictwem:

1. T-Mobile (sponsorowana)
2. T-Mobile (multimedialna)
3. Plus (bez logowania, z tokenem obrazkowym)
4. Play (z logowaniem)
5. Orange (bez logowania, z tokenem obrazkowym)
6. Orange Multibox (z logowaniem)

Szukam chętnych do testów. Proszę o napisanie e-maila. Zwrotnie podeślę testową wersję aplikacji.

« Ostatnia zmiana: Październik 01, 2011, 18:24:58 wysłana przez PiKNew »

Offline antonizakop

  • Newbie
  • Wiadomości: 1
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1700 : Październik 25, 2011, 14:50:30 »
Witam,
prosibym bardzo o przeslanie lub wstawienie na serwer najnowszej wersji (cab) - u_a@wp.pl
pozdrawiam i gratuluje autorowi


Offline PiKNew

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 437
  • Sprzęt: iPaq h5550, Loox n560
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1701 : Październik 25, 2011, 19:31:02 »
Najnowsza to 3.1.7221.1, nowsze są tylko "beta". Może ktoś, kto się zgłosił do testów beta i dostał taką wersję będzie miły i ci ją skonwertuje na cab + wyśle na maila.


Offline lola

  • Clubowicz
  • *****
  • Wiadomości: 1236
  • Sprzęt: S7, Axim x51v
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1702 : Październik 25, 2011, 22:27:02 »
Najnowsza to 3.1.7221.1, nowsze są tylko "beta". Może ktoś, kto się zgłosił do testów beta i dostał taką wersję będzie miły i ci ją skonwertuje na cab + wyśle na maila.

Tak z ciekawości - to jakaś trudność przygotować CAB-a?


Pozdrawiam,
Ł.O.


Offline Kajetan Krykwiński

  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 6199
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1703 : Październik 26, 2011, 21:31:20 »
wincecabmanager, wrzucić pliki, dodać skróty, zapisać...


Offline AndroidSucks

  • Newbie
  • Wiadomości: 15
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1704 : Październik 30, 2011, 12:19:04 »
Czy przy używaniu wersji dostępnej z serwera 3.1.7221.1 ktoś ma problem z baterią ?
Po uruchomieniu MG i zakończeniu pracy pomimo, że nie widzę nic w procesach bateria wykańcza mi się w dwie/trzy godziny w zależności od stopnia naładowania. Podejrzewany Outlook i Palringo sprawdzone - niewinne. Problem powstaje po uruchomieniu najnowszej wersji MG, poprzednia była mniej bateriożerna. Mój telefon to Omnia2.


Offline emanuel33

  • Newbie
  • Wiadomości: 16
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1705 : Listopad 18, 2011, 22:56:45 »
Witam.
Czy jest możliwe żebym i ja dostał CABa na meila? emanuel33@gg.pl Niestety nie możliwe jest u mnie zainstalowanie z ZIPa, bo wyskakuje mi ciągle komunikat o tym że nie został podpisany zaufanym ceftyfikatem... Już kilka razy ściagałem i ciagle to samo.
Z góry dzieki  :)
Używam poprzedniej werski i musze przyznać że jest. Znazłem CABa gdzies  :ok: a wrecz super  :D
Pozdrawiam.

« Ostatnia zmiana: Listopad 18, 2011, 23:18:11 wysłana przez emanuel33 »

Offline vivi96

  • Newbie
  • Wiadomości: 17
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1706 : Listopad 21, 2011, 21:42:27 »
Potestowałem na i900, ale Palringo jest lepszy pod względem graficznym, a problemów też z nim nie mam.


Offline emanuel33

  • Newbie
  • Wiadomości: 16
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1707 : Listopad 24, 2011, 20:13:16 »
Coś brak chętnych żeby wysłać mi CABa z finalną wersją   :(


don.kamillo

  • Gość
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1708 : Kwiecień 12, 2012, 07:42:24 »
Odkopię. Mógłby ktoś podzielić się linkiem do aplikacji?


Offline lola

  • Clubowicz
  • *****
  • Wiadomości: 1236
  • Sprzęt: S7, Axim x51v
Odp: MobileGadu
« Odpowiedź #1709 : Kwiecień 12, 2012, 18:59:51 »
Odkopię. Mógłby ktoś podzielić się linkiem do aplikacji?


http://mobilegadu.republika.pl/mg3/MobileGadu.Release.3.1.7221.1.zip


Pozdrawiam,
Ł.O.