Autor Wątek: rozdzielczość win ce 4.2  (Przeczytany 2162 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline srazak

  • Newbie
  • Wiadomości: 8
rozdzielczość win ce 4.2
« : Listopad 24, 2005, 23:01:40 »
Posiadam typhoona 3500 GO (odpowiednik mio 286). Ma on zainstalowany win ce 4.2 net. Wgrałem na niego automapę, ale mam problem ze zmianą rozdzielczości ponieważ mój pad ma poziome położenie wyświetlacza, a chcę zmienić na pionowe. Jak to zrobić??????????/


PDAclub.pl

rozdzielczość win ce 4.2
« : Listopad 24, 2005, 23:01:40 »
R E K L A M A:


Offline kanczug

  • Administrator
  • *****
  • Wiadomości: 19211
    • http://www.pdaclub.pl
rozdzielczość win ce 4.2
« Odpowiedź #1 : Listopad 25, 2005, 00:01:46 »
Moze Nyditot Virtual Display?


Offline srazak

  • Newbie
  • Wiadomości: 8
rozdzielczość win ce 4.2
« Odpowiedź #2 : Listopad 25, 2005, 10:41:06 »
Podobno z tym programem można to zrobić ale potrzebne sa odpowiednie biblioteki. Może ktoś wie skąd je pobrać????


Offline kanczug

  • Administrator
  • *****
  • Wiadomości: 19211
    • http://www.pdaclub.pl
rozdzielczość win ce 4.2
« Odpowiedź #3 : Listopad 25, 2005, 22:12:15 »


Offline PTAQ76

  • Newbie
  • Wiadomości: 5
rozdzielczość win ce 4.2
« Odpowiedź #4 : Listopad 27, 2005, 23:24:16 »
aygshel nie można wgrać jakiś konflikt
i dalej Nyditot nie chodzi


Offline srazak

  • Newbie
  • Wiadomości: 8
rozdzielczość win ce 4.2
« Odpowiedź #5 : Listopad 28, 2005, 18:49:58 »
Nadal cześć okien jest niedostępna ze względu na poziome ułozenie wyświetlacza. Czy ktoś zna patent na zmianę???


Offline raffsa

  • Newbie
  • Wiadomości: 5
rozdzielczość win ce 4.2
« Odpowiedź #6 : Grudzień 01, 2005, 08:03:32 »
Mam ten sam problem na medionie MD95023 z prockiem intela brak możliwości obrócenia ekranu !!.
A może ktoś juz to opanował ???



Offline Szern

  • Newbie
  • Wiadomości: 1
No, opanowałem...
« Odpowiedź #7 : Maj 09, 2006, 00:28:40 »
Mam Mediona MD96900.

Instaluję GAPI (i fakeDLL):
http://www.wincesoft.de/html/gapi_for_hpc_s.html

Odpalam GAPIsetup i WYŁACZAM PPC size (240x320).

I TomTom hula.

:)
Powodzenia - w razie problemów - marcin@kowol.pl


Offline Rajtek

  • Newbie
  • Wiadomości: 6
Odp: rozdzielczość win ce 4.2
« Odpowiedź #8 : Lipiec 06, 2007, 14:25:15 »
Witam, odswieze troszke temat  ;)
Mam wlasnie typhoona 3500 GO i dokladnie taki sam problem z AutoMapa jak autro tego tematu. Niestety nie uzyskal on tutaj odpowiedzi jak zmienic to polozenie wyswietlacza z pionowego na poziome. Moze ktos wie jak to zrobic w tym modelu nawigacji??

pozdrawiam :)


Offline Kargul.pl

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 303
  • Sprzęt: Mitac Mio269+ WinCE 4.2 .NET
Odp: rozdzielczość win ce 4.2
« Odpowiedź #9 : Lipiec 07, 2007, 11:38:09 »
Są dwa sposoby odwracania ekranu na WInCe:
- aplikacja ScreenRotate czy jakoś tak (działa tylko na niektórych sprzętach).
-program Nyditot Virtual Display.

Pozdro!


Offline Poklik

  • Clubowicz
  • *****
  • Wiadomości: 2379
    • http://www.poklik.yoyo.pl
  • Sprzęt: eee... 901
Odp: rozdzielczość win ce 4.2
« Odpowiedź #10 : Lipiec 07, 2007, 12:44:29 »
Ale przecież AM 3.9 i AM 4 powinna sama się dostosowywać do dowolnych rozdzielczości ekranu. Więc może lepiej ściągnij nowszą wersję, zamiast pakować się w Virtual Displaya ;)


Offline norro

  • Newbie
  • Wiadomości: 3
Odp: rozdzielczość win ce 4.2
« Odpowiedź #11 : Czerwiec 26, 2019, 23:17:01 »
Witam. tak jak w temacie posiadam beckera 7934 udało mi się go odblokować i wgrać inne menu ale jak wrzucę nową auto mapę to po próbie jej uruchomienia wyskakuje błąd że mapa nie jest w formacie 320x240 i nie mam pojęcia jak ją przerobić. Dlatego bardzo proszę o pomoc kolegów z forum.