Autor Wątek: DOT 320 a ACTIVE SYNC  (Przeczytany 3499 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dot320

  • Newbie
  • Wiadomości: 24
DOT 320 a ACTIVE SYNC
« : Listopad 03, 2002, 16:35:10 »
Mam dota 320. kupiłem na allegro. Dot nie chce sie połączyć przez irda z active synkiem, komputer bez problemu wykrywa palma i dot wykrywa komputer, ale program active sync nie chce sie z nim połączyć, co trzeba odpalić na docie? prosze o pomoc dzięki.


PDAclub.pl

DOT 320 a ACTIVE SYNC
« : Listopad 03, 2002, 16:35:10 »
R E K L A M A:


Offline MacBirdie

  • Clubowicz
  • *****
  • Wiadomości: 1943
  • I znów Poznań ;)
    • macbirdie.net
  • Sprzęt: iPhone 4 16GB | iPad 3G 64GB | iPhone 3G 8GB
DOT 320 a ACTIVE SYNC
« Odpowiedź #1 : Listopad 04, 2002, 01:24:31 »
A na Docie jest ActiveSync?


Offline Dot320

  • Newbie
  • Wiadomości: 24
DOT 320 a ACTIVE SYNC
« Odpowiedź #2 : Listopad 04, 2002, 07:36:30 »
nie ma na docie active synca, musi być? ruszy bezpośredniu po zgraniu instalki?


Offline Dot320

  • Newbie
  • Wiadomości: 24
DOT 320 a ACTIVE SYNC
« Odpowiedź #3 : Listopad 04, 2002, 18:59:17 »
Maciej, jak wiesz co mam zrobić by mogł sie łączyć activem z dotem to pomóż mi, nie mam kabla do dota jedynie irde, próbowałem zgrać active na dota, zgrałem, ale nie moge go zainstalować bo pisze że nie jest to aplikacja pod win CE, help me!!!


Offline vset

  • Newbie
  • Wiadomości: 11
DOT 320 a ACTIVE SYNC
« Odpowiedź #4 : Listopad 05, 2002, 00:52:04 »
Poszukaj na mobigeeks.net


Offline Dot320

  • Newbie
  • Wiadomości: 24
DOT 320 a ACTIVE SYNC
« Odpowiedź #5 : Listopad 05, 2002, 08:43:30 »
No dobra vset, ale czego mam szukać?


Offline Dot320

  • Newbie
  • Wiadomości: 24
DOT 320 a ACTIVE SYNC
« Odpowiedź #6 : Listopad 05, 2002, 08:52:47 »
znalazłem na tej stronie opis dota-piszą że jest to nowy palmtop z systemem wince.net i nic więcej


Offline Dot320

  • Newbie
  • Wiadomości: 24
DOT 320 a ACTIVE SYNC
« Odpowiedź #7 : Listopad 05, 2002, 21:30:18 »
Active sync 3.6 też nie wykrywa dota przez irda-ma ktoś kabel do dota na usb?


Offline Jesterno1

  • Newbie
  • Wiadomości: 9
DOT 320 a ACTIVE SYNC
« Odpowiedź #8 : Listopad 06, 2002, 09:52:15 »
mam wrażenie, że panuje tu kompletny marazm, na dwa moje wpisy nikt nie odpowiedział. Jak przyjdzie ten kabel, od razu wyslę


Offline Admin66

  • Newbie
  • Wiadomości: 2
DOT 320 a ACTIVE SYNC
« Odpowiedź #9 : Listopad 06, 2002, 12:31:23 »
Ja tez nie moglem polaczyc dot320 przez irde ale kupilem kabelek usb i laczy sie ale tylko pod XP.


Offline Dot320

  • Newbie
  • Wiadomości: 24
DOT 320 a ACTIVE SYNC
« Odpowiedź #10 : Listopad 06, 2002, 20:15:20 »
JESTERNO1, nie przejmuj sie pytam bo na palmie nie mam nic prócz paru plików mp3, aaaa, kiedy może być? naprawde go potrzebuje,


Offline vset

  • Newbie
  • Wiadomości: 11
DOT 320 a ACTIVE SYNC
« Odpowiedź #11 : Listopad 07, 2002, 23:16:45 »
Pisałem wcześniej, że powinno chodzić na XP, bo kabelkiem też można się połączyć dopier przez XP, ale nie wydrukowało mojej wypowiedzi więc następna była bez sensu.


Offline Dot320

  • Newbie
  • Wiadomości: 24
DOT 320 a ACTIVE SYNC
« Odpowiedź #12 : Listopad 08, 2002, 08:09:49 »
Próbowałem wcześniej na xp przez irda i nic


Offline kanczug

  • Administrator
  • *****
  • Wiadomości: 19211
    • http://www.pdaclub.pl
DOT 320 a ACTIVE SYNC
« Odpowiedź #13 : Listopad 08, 2002, 23:06:39 »
Snails to gra dla Pocket PC, a DOT320 przyjmuje stare programy skompilowane jedynie dla Handheld PC, czyli np. HP Jornada 720. Tylko te programy czasami da sie odpalic.

Oto link do serwisu gdzie jest mase tego softu:
http://mypage.bluewin.ch/YetAnotherHomePage/j7xx/j7xx.html