Autor Wątek: PIONEER AVIC-F900BT Odblokowanie.  (Przeczytany 133815 razy)

0 Użytkowników i 2 Gości przegląda ten wątek.

Offline krzysieksel1969

  • Newbie
  • Wiadomości: 1
Odp: PIONEER AVIC-F900BT Odblokowanie.
« Odpowiedź #270 : Sierpień 15, 2016, 10:44:38 »
Witam panowie mój Pioneer f900bt nie widzi karty pamięci pozostałe funkcje działaja ,próbowałem zrobić format i wgrać nowe oprogramowanie z usb ale pokazal się komuni8kat o niepodłączonym kablu.Jakieś pomysły?


PDAclub.pl

Odp: PIONEER AVIC-F900BT Odblokowanie.
« Odpowiedź #270 : Sierpień 15, 2016, 10:44:38 »
R E K L A M A:


Offline Godot

  • Newbie
  • Wiadomości: 1
Odp: PIONEER AVIC-F900BT Odblokowanie.
« Odpowiedź #271 : Sierpień 16, 2016, 18:15:39 »
Hej Witam was! Niedawno zakupiłem auto z radyjkiem takim jak w temacie i strasznie te radio muli. Chciałbym żeby ktoś mi pomógł "zrobić formata" i wgrać wszystko na nowo. Radio jest odblokowane z tego co mi się wydaje, bo miał wgraną auto mapę i jakieś inne pierdoły. Ja chciałbym wgrać wszystko od nowa i zaktualizować, żeby nie muliło. Z góry dzięki za pomoc!


Offline Damian

  • Newbie
  • Wiadomości: 1
Odp: PIONEER AVIC-F900BT Odblokowanie.
« Odpowiedź #272 : Październik 06, 2016, 08:53:28 »
Witam posiadam Radio Pioneer Avic-f70dab zablokowane jest kodem wpisanym a po wymianie Aku powstal o to taki problem. Moze byc odpłatnie. Pozdrawiam


Offline Leonowicz Rafał

  • Newbie
  • Wiadomości: 1
Odp: PIONEER AVIC-F900BT Odblokowanie.
« Odpowiedź #273 : Listopad 17, 2016, 18:11:11 »
Mesiek140, jak można się z tobą skontaktować ? Potrzebuję pomocy z Pioneer AVIC F910 BT. Niedawno kupiłem na allegro. Po załączeniu i wejściu w menu ustawienia urządzenia i bt są nieaktywne. nie wiem dlaczego.


Offline Fazer

  • Newbie
  • Wiadomości: 9
Odp: PIONEER AVIC-F900BT Odblokowanie.
« Odpowiedź #274 : Listopad 26, 2016, 09:24:29 »
Witam wszystkich, jestem posiadaczem AvicF500BT i chciałbym zaktualizować soft. Jest jednak problem. Navi pochodzi z USA ma soft w wersji map 1,0 i soft 2,0, na stronie Pioneera wyczytałem, że tej wersji oprogramowania nie da się zaktualizować do softu 4,0 (wersja na Europę). Czy jest na to jakiś sposób?


Offline adamk1978

  • Newbie
  • Wiadomości: 1
odblokowanie avic f900bt
« Odpowiedź #275 : Luty 23, 2017, 16:07:53 »
witam. Moj avic f900bt działał prawidłowo niestety zrestartował sie i przy probie zmiany jezyka wyłaczyłsie. Probowałem zrobic upgrade z karty sd. Wgrałem pliki winceimg i przeszło ale radio dalej nie włacza sie. Robiłem uboot test - good. Prosze o pomoc?

« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2017, 16:33:43 wysłana przez adamk1978 »

Offline pantego

  • Newbie
  • Wiadomości: 1
Odp: PIONEER AVIC-F900BT Odblokowanie.
« Odpowiedź #276 : Marzec 22, 2017, 13:36:29 »
Witam wszystkich.
Posiadam Avic F930BT ale niestety mapy z 2015 są już tak nie aktualne, że cieżko się z niej korzysta :/ Nowszych na stronie Pioneera brak i moje pytanie do Was, czy na moim modelu da rade wgrać automapę? Czy trzeba odblokowywać system czy nie trzeba?
Z góry dziekuje za pomoc, pozdrawiam.


Offline marco23m

  • Newbie
  • Wiadomości: 2
Odp: PIONEER AVIC-F900BT Odblokowanie.
« Odpowiedź #277 : Marzec 25, 2017, 10:06:05 »
Witam. Czy podpowie ktoś jak ustawić modem w avic f910bt żeby śmigał net ?


Offline bilion11

  • Newbie
  • Wiadomości: 1
Odp: PIONEER AVIC-F900BT Odblokowanie.
« Odpowiedź #278 : Wczoraj o 23:20:28 »
Witam!!,
 Poszukuje namiaru na osobę która ogarnia te sprzęt. Nie znam się na tym kompletnie. Będę wdzięczny za pomoc.