Autor Wątek: AM4 nie działa na WinCE 5.0 dlaczego?  (Przeczytany 2202 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline abatinxs

  • Newbie
  • Wiadomości: 17
AM4 nie działa na WinCE 5.0 dlaczego?
« : Listopad 19, 2007, 23:22:46 »
Witam !!!

Zainstalowalem AM4 na urzadzeniu ktory ma odblokowany WinCE 5.0 i wyskakuje mi błąd pliku wceAm.exe czym to moze byc spowodowane? bawilem sie dokładaniem bibliotek dll od wince 4.2 i od 5.0 i nic nadal to samo
Czytam na forum ze AM4 z WinCE 5 sobie radzi i instaluje sie bezbłednie tylko dlaczego u mnie to nie chce dzialac? w supporcie AM tez mnie zbyli .... chca zeby kupowac ich program ale z pomocą gorzej........

pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc


PDAclub.pl

AM4 nie działa na WinCE 5.0 dlaczego?
« : Listopad 19, 2007, 23:22:46 »
R E K L A M A:


Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena & iPhone
Odp: AM4 nie działa na WinCE 5.0 dlaczego?
« Odpowiedź #1 : Listopad 19, 2007, 23:26:39 »
Widocznie źle trafiłeś z bibliotekami .
Sprawdź te: http://pdaclub.pl/dl/file_view.php?f_cat=-1&sortby=t&sort=asc&f_id=705
Powiedź nam jeszcze co to za urządzenie.

« Ostatnia zmiana: Listopad 19, 2007, 23:28:46 wysłana przez jas_pik:: Janusz Piwiński »

Offline abatinxs

  • Newbie
  • Wiadomości: 17
Odp: AM4 nie działa na WinCE 5.0 dlaczego?
« Odpowiedź #2 : Listopad 20, 2007, 09:40:16 »
dziekuje za linka zaraz to sprawdze to urzadzenie to Medion MDPNA 470T (ekran 480x272) to jest cos a`la clarion 770 z WinCE 5.0 na pokładzie, wyskakuje mi błąd

Fatal Application Error

Aplication _wceAm.exe has performed an illegal operation and will be shut down
Program : _wceAm.exe
Exception 0xC0000005
Adress:    00000000

Robilem nawet zmiany w rejestrze zeby system szukal DLL na karcie SD i tam wrzucalem caly worek DLL bylo tego chyba ze 40 MB i od WinCE 4.2 i od 5.0 ale żadnych zmian nadal to samo , wrzuce do katalogu windows te ktore mi podales moze to cos zmieni... :)


Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena & iPhone
Odp: AM4 nie działa na WinCE 5.0 dlaczego?
« Odpowiedź #3 : Listopad 20, 2007, 10:09:05 »
Te Dll'ki powinny być w katalogu Windows .
Na przyszłość - posty dla tego typu navigatora powinny trafiać dla właściwego działu.
A poczytaj o urządzeniu z podobną rozdzielczością ( Navroad) : http://pdaclub.pl/view.php?news_id=12240


Offline abatinxs

  • Newbie
  • Wiadomości: 17
Odp: AM4 nie działa na WinCE 5.0 dlaczego?
« Odpowiedź #4 : Listopad 20, 2007, 11:30:27 »
Po wrzuceniu tych DLL urzadzenie nie odpala juz pulpitu WinCE pojawia sie tapeta i tak wisi pomaga tylko hard reset i wracam do punktu wyjscia bo wraz z HR gina DLL ktore wrzucilem.......  :(  siedze od soboty na tym od rana do wieczora i nadal nic , urzadzenie sie buntuje na maxa


Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena & iPhone
Odp: AM4 nie działa na WinCE 5.0 dlaczego?
« Odpowiedź #5 : Listopad 20, 2007, 11:35:59 »
W takim razie musisz zmienić sposób odblokowania urządzenia - i empirycznie znaleźć odpowiednie DLL'ki .