Autor Wątek: Kłopot z TomTom-em na Androidzie 4.4  (Przeczytany 6063 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Albinn

  • Newbie
  • Wiadomości: 1
Kłopot z TomTom-em na Androidzie 4.4
« : Luty 01, 2015, 09:19:32 »
Cześć , jestem tu nowy  :)
Mam nawigację TomToma z mapą , wszystko pięknie działa i nic w niej nie trzeba przerabiac . Napisałem o tym byście nie pomyśleli ze zalezy mi na hakowaniu mapy  :shock:

Mój problem zaczął się kiedy wpadłem na pomysł wgrania mapy do laptopa , tak dla zabawy , dla siebie .
Zainstalowałem Androida na laptopie wersja 4.4 x86 , fajnie że działa . Wersja 4.5 nie chciała działac, zawieszała sie , nie była stabilna.
po zainstalowaniu Androida wyłaczyłem odbieranie sieci WI-FI i przełączyłem w tryb samolotowy. Przystąpiłem do instalacji TomTom. Navcore sie zainstalowało jak było napisane w instrukcji tylko że u mnie wywaliło dziwny komunikat [ Brak połaczenia sieciowego. Sprawdź ustawienie sieciowe i spróbuj ponownie ]. Nikt nigdzie nie wspomniał że taki komunikat wyskoczy i dlaczego ? co z tym zrobić , jak to pominąć ?

Dodaję zdjęcia byście mogli zobaczyć gdzie popełniłem błąd . Może coś jest nie tak przegrane na karte SD ?
I gdzie znajdę 10 znaków Mapy TomTom w Androidzie ? bo nie znalazłem i wisałem kod 10 znaków z Emulatora WM6 CE zainstalowanym na Windows7 uważając ze bedzie taki sam na Androdzie. W koncu urządzenie jest to samo.








« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2015, 09:44:55 wysłana przez Albinn »

PDAclub.pl

Kłopot z TomTom-em na Androidzie 4.4
« : Luty 01, 2015, 09:19:32 »
R E K L A M A: