Autor Wątek: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620  (Przeczytany 82644 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nyczaj100

  • Newbie
  • Wiadomości: 12
    • Mój profil na Facebooku
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Ace S5830
WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« : Maj 20, 2007, 21:06:23 »
Czy macie jakiekolwiek informacje na temat możliwości upgradu okienek MIO P550 i jego klonów (m.in. Airisa T620) do wersji 6.0 (Crossbow). Interesują mnie dwie kwestie:
1. Czy jest do zdobycia rom WM 6.0 dla MIO P550 i jego klonów (mnie interesuje Airis T620, ale wiem, że klony występują też pod innymi markami m.in. Medion)?
2. Czy do klonu (w moim przypadku Airisa T620) da się bez problemu zainstalować rom z MIO P550 i w jaki sposób to zrobić w przypadku klona (chodzi o to czy wgrywa się tak samo jak do MIO, czy też procedura jest nieco inna)?

Pozdrawiam
Paweł Nyczaj

PDAclub.pl

WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« : Maj 20, 2007, 21:06:23 »
R E K L A M A:


Offline 6nt

  • Ekspert Mio z GSM
  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #1 : Maj 20, 2007, 21:27:21 »
Odnośnie WM6 to nie sądzę. Mitac to wredna firma, jeżeli chodzi o obrazy ROMów. Raczej ich nie dają "zwykłym" użytkownikom, a poza tym mnie wprost napisali, że do mojego A701 to se o WM6 mogę tylko pomarzyć. Mimo, że to dobry sprzęt, przerzucam się wkrótce na HTC.


Offline nyczaj100

  • Newbie
  • Wiadomości: 12
    • Mój profil na Facebooku
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Ace S5830
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #2 : Maj 20, 2007, 22:12:31 »
W sumie uważam, że skoro użytkownik nabył licencję WM 5.0 to powinien mieć prawo do upgradu najlepiej darmowego w ostateczności za drobną opłatą (do kilkunastu $). Tutaj HTC faktycznie jest lepszy, choć nie daje upgradu do wszystkich modeli a inne firmy powinny z niego brać przykład.

Pozdrawiam
Paweł Nyczaj

Offline mALy_boy

  • Clubowicz
  • **
  • Wiadomości: 125
    • www.f1ultra.pl
  • Sprzęt: HTC Diamond 2 Kingston 8GB SDHC
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #3 : Maj 21, 2007, 20:48:55 »
Idac dalej tym tokiem myślenia zaraz dojdziemy do wniosku, ze Vista tez powinna byc do pobrania za free dla tych, którzy kupili XP ;)

Na darmowy upgrade nie masz co liczyć - w tej kwestii raczej niewiele sie w najbliższym czasie zmieni. ;) Natomiast masz racje, ze user powinien meic mozliwosc zmiany romu... oczywiście odpłatnej.


Offline 6nt

  • Ekspert Mio z GSM
  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #4 : Maj 22, 2007, 10:49:05 »
Oczywiście, że powinna być... podobnie jak nowe auta dla posiadaczy starych tej samej marki za friko!


PDAclub.pl

Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #4 : Maj 22, 2007, 10:49:05 »

Offline pakamon

  • Newbie
  • Wiadomości: 7
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #5 : Lipiec 09, 2008, 13:30:44 »
Witam!

W sieci pojawiło sie kilka dzialajacych ROMow z WM 6.1 dla Mio P550. :grin:

Jeden z nich można sciagnac tutaj:

http://rapidshare.com/files/128346796/Rom_wm6.1_ENGLISH_for_Mio_P550-350_v1.5b_by_CRashOverHead.rar.html

Powyższy ROM dziala na moim MIO ale jest w wersji beta wiec wiadomo ze moga pojawic sie problemy.
Polecam wykonanie dumpa nim ktokolwiek zabierze sie za flashowanie.

NIe bede opisywal szczegolow dotyczacych wgrywania.
Wszystkie niezbedne informacje znajdziecie wewnatrz pliku tekstowego dolaczonego do ROMu.

Zapraszam do testowania i dzielenia sie informacjami na temat ROMow do naszego MIO. :ok:  B)

Pozdrawiam  :D

pakamon


Offline Makubo

  • Clubowicz
  • ****
  • Wiadomości: 937
  • System: Android 4.2.2
  • Sprzęt: LG G2 (32 GB)
  • VIP Level: 6
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #6 : Lipiec 09, 2008, 14:17:13 »
ktoś już testował, jakieś wrażenia i sugestie?

"We are the Borg, resistance is futile!"

Offline pakamon

  • Newbie
  • Wiadomości: 7
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #7 : Lipiec 09, 2008, 15:52:22 »
Tak niesmialo zaczne w takim razie :)

1. szybki , zainstalowane iGO dziala o wiele szybciej niz na oryginalnym WM5.0 dostarczonym przez Mio.
2. czesc menu jest w jezyku francuskim...
3. WLAN Tool w Settings nie dziala
4. Polaczenie Bluetooth nie dziala z uwagi na bledny adres MAC: FF:FF:FF:FF:FF:FF :(
5. Soft chodzi na moim Mio o 3 godzin, stabilnie, bez zawiasow :)

Pozdrawiam


Offline mjuka

  • Newbie
  • Wiadomości: 1
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #8 : Sierpień 08, 2008, 10:59:33 »
Witam wszystkich
czy pojawił sie jakis nowy wątek z WM6 do mio 550 ??


Offline gasnik

  • Clubowicz
  • **
  • Wiadomości: 238
  • Kocurek Ogórek
    • Oficjalna strona
  • Sprzęt: SGXcover2,Nokia N95 8GB,Creative Ziio 7"
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #9 : Sierpień 11, 2008, 16:43:13 »
Witam! Czy ktoś testował ROM na p350? Głównie chodzi mi o obsługę Podczerwieni. Czy można spolszczyć ROM tą paczką która była w zestawie? (wątpie, ale...) Widziałem w Sieci spolszczenia do WM 6. Najwyżej takiego użyję ;)  Czy nie ma problemów z AS 4.5 z WM6?   Muszę wypytać się o wszystko ;D

Samsung Galaxy Xcover 2, Creative Ziio 7", Nokia N95 8GB, Dell Axim x50 + Socket SDSC 3E Rev.K, Dell Axim x50v + Socket SDSC 3e Rev. J, SiPix Pocket Printer A6,

Offline gladicom

  • Newbie
  • Wiadomości: 6
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #10 : Sierpień 18, 2008, 07:37:12 »
wgrałem wm6.1 do mio550 i wrażenia bardzo pozytywne
działa wi-fi działa blututh tylko nie świeci dioda niebieska
część ustawień w języku francuskim
działa automapa5 i igo8 ,
zapraszam wszystkich do testowania
poszukuje programu którym można zmienić ustawienia GPS
a dokładnie bitrate 4800 na większe


Offline RUKAT

  • Clubowicz
  • *****
  • Wiadomości: 2230
  • Sprzęt: LG l9 aAM,  Toshiba Encore wAM
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #11 : Sierpień 18, 2008, 22:48:45 »
..........
poszukuje programu którym można zmienić ustawienia GPS
a dokładnie bitrate 4800 na większe



ten program jest  :ok:    http://www.maxprograms.pl/pobieranie,1473.html
robisz tak : kopiujesz SirfTech.exe do pocketa i uruchamiasz (to jest takie .exe co działa na ppc)
i teraz na dole zakładka "com "jak samo  się nie włączy to klikasz find port&baud  i jak zacznie "gadać" to zamykasz zakładkę i teraz zakładka "NMEA" , wybierasz :set serial port (sfitch to SiRF) ustawiasz sirf i np. 57600 i robisz "set "  zamykasz zakładkę i otwierasz "SiRF" tutaj switch to NMEA protocol  ustawiasz baudrate na 57600 (u mnie tyle chodzi) i znowu "set" i już :ok:  jeszcze tylko znowu zakładka com zobaczyć czy działa ale tylko by sprawdzić i wył program
Teraz trzeba to samo ustawić w systemie i w programie naw. chociaż tu przeważnie wykryje automatycznie
Jeszcze jedno nic innego nie ruszaj w tym programie (no chyba że wiesz co i jak ) bo można nieźle namieszać :E

Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy ;o)

Offline alf1313

  • Newbie
  • Wiadomości: 1
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #12 : Sierpień 19, 2008, 22:13:24 »
..........
poszukuje programu którym można zmienić ustawienia GPS
a dokładnie bitrate 4800 na większe



ten program jest  :ok:    http://www.maxprograms.pl/pobieranie,1473.html
robisz tak : kopiujesz SirfTech.exe do pocketa i uruchamiasz (to jest takie .exe co działa na ppc)
i teraz na dole zakładka "com "jak samo  się nie włączy to klikasz find port&baud  i jak zacznie "gadać" to zamykasz zakładkę i teraz zakładka "NMEA" , wybierasz :set serial port (sfitch to SiRF) ustawiasz sirf i np. 57600 i robisz "set "  zamykasz zakładkę i otwierasz "SiRF" tutaj switch to NMEA protocol  ustawiasz baudrate na 57600 (u mnie tyle chodzi) i znowu "set" i już :ok:  jeszcze tylko znowu zakładka com zobaczyć czy działa ale tylko by sprawdzić i wył program
Teraz trzeba to samo ustawić w systemie i w programie naw. chociaż tu przeważnie wykryje automatycznie
Jeszcze jedno nic innego nie ruszaj w tym programie (no chyba że wiesz co i jak ) bo można nieźle namieszać :E



Ja mam problem z p550 zakupionym niedawno. Troche polezał bo wakacje itp. Chodzi o to że wyglada na to że ktoś próbował tuningować maszynę i jest przestawiony port GPS-u z fabrycznego com2 4800 na com2 9600. I automapa nie wykrywa satelit itp. Jak wrócić do ustawień fabrycznych. Hard reset nic  nie dał. Czy pomoże wgranie od nowa romu czy tylko serwis. Dodam że kontrolnie wgrany igo8 działa dobrze i wskazuje zmienione ustawienie gps-u w stosunku do fabrycznego.
Próbowałem programem wskazanym wyżej ale nie daje rezultatu, nic sie nie zmienia...


Offline gladicom

  • Newbie
  • Wiadomości: 6
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #13 : Sierpień 20, 2008, 14:30:25 »
zrobiłem tak jak pisałeś z tym bitrate ale sytuacja jest taka
działało mi to około 1 godziny i po ponownym włączeniu miomap
program nie może znaleść urządzenia gps na żadnym porcie
program ten do zmiany też nie łączy sie z gps i nie może go znależć na żadnym comie
wygląda tak jakby padł gps w tym palmtopie lub został wyłączony
czy spotkałeś może się z takim przypadkiem ?
 
Napisane: Sierpień 20, 2008, 14:14:14
ufff systuacja opanowana pomogło wyjęcie bateri i znowu jest com 2 i 4800
dzieki za pomoc  :P


Offline RUKAT

  • Clubowicz
  • *****
  • Wiadomości: 2230
  • Sprzęt: LG l9 aAM,  Toshiba Encore wAM
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #14 : Sierpień 20, 2008, 15:22:16 »
Miałem 3 może 4 razy taki zonk że samo zmieniło sobie bitrate ale wtedy gdy ustawiłem sobie 9600 zamiast oryginalnego 4800 . odkąd ustawiłem 57600 to się nie zdarzyło ale być może poszczególne egzemplarze mają swoją specyfikę  :worried:
Widzę że są jakieś problemy z programem sirf tech może mój opis  jest trochę mętny więc zrobię to jeszcze raz krok po kroku (opis dotyczy SitfTech v2.02 )  . Rozumiem że program wgrany i uruchomiony bez problemów więc biorę swój p550 i zmieniam z 57600 na 4800 .

Klikam w "com" na dole ekranu  - samo znalazło że gps na com2  baudrate 57600 , protokół NMEA  i cyferki się zmieniają znaczy że działa . w poprzedniej wersji ST trzeba było kliknąć  Find port &baud żeby zadziałało być może za pierwszym razem trzeba to zrobić .U mnie pewnie pamięta z poprzednich uruchomień  .Proponuję sprawdzić czy znaleziony port jest portem sprzętowym GPS a nie programowym.      dalej

.klikam ok by zamknąć kartę
.klikam NMEA a potem Set Serial Port (Switch to SiRF)
.teraz  Protocol  zostawiam na Sirf   Baudrate ustawiam na 4800  i naciskam SET
         NmeaTime stanął  ruszył SirfTime
.klikam ok i na wszelki wypadek (i z ciekawości ) wchodzę w zakładkę com   i tu jest     com2 baudrate 4800 protocol Sirf  i działa       "ok"
.klikam Sirf tutaj  "Switch to NMEA protocol " (na samym dole )  ustawiam Baudrate 4800 i naciskam SET
      po chwili SirfTime stanął  ruszył NmeaTime  więc  "ok"   i znowu zakładka com (chociaż wiem co tam zobaczę :E  )
       com2 baudrate 4800 protocol NMEA
        ok i X  by wyłączyć program 

                                                     

   teraz trzeba tylko w systemie(Start/Settings/System/GPS/Hardware) ustaić takie same wartości czyli w tym wypadku com 2  Baud 4800    Ja oczywiście jednak wrócę do 57600  :E :E :E     
 i jeszcze to samo trzeba ustawić w programie nawigacyjnym


Pisałem to wykonując jednoczesnie to na swoim pockecie   USTAWIONE I DZIAŁA!!   

edit : przy powrocie do 57600 mały zonk    nie chciał ruszyć NmeaTime  .Pomogło wciśnięcie  " =BAUD"     (a ja się zastanawiałem  po co to jest  :wink:  )

« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2008, 15:31:49 wysłana przez RUKAT »
Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy ;o)

Offline gladicom

  • Newbie
  • Wiadomości: 6
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #15 : Sierpień 20, 2008, 19:43:50 »
opis twój jest bardzo dobry
mam jeszcze jedno pytanie w tej zakładce NMEA a potem Set Serial Port (Switch to SiRF) protocol ustawiasz na sirf czy na nmea?
bo jak ustawiałem na sirs to bardzo wolno satelity mi łapał , a jak ustawiłem na nmea przy 9600 to wyłapywał mi o wiele szybciej
i ostatnie pytanie do ciebie jakie w sumie znaczenie ma większy bitrate i jaki ostatecznie proponujesz ustawic?

dziękuje serdecznie za pomoc RUKATOWI


Offline RUKAT

  • Clubowicz
  • *****
  • Wiadomości: 2230
  • Sprzęt: LG l9 aAM,  Toshiba Encore wAM
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #16 : Sierpień 20, 2008, 20:03:19 »
opis twój jest bardzo dobry
mam jeszcze jedno pytanie w tej zakładce NMEA a potem Set Serial Port (Switch to SiRF) protocol ustawiasz na sirf czy na nmea?
bo jak ustawiałem na sirs to bardzo wolno satelity mi łapał , a jak ustawiłem na nmea przy 9600 to wyłapywał mi o wiele szybciej
i ostatnie pytanie do ciebie jakie w sumie znaczenie ma większy bitrate i jaki ostatecznie proponujesz ustawic?

dziękuje serdecznie za pomoc RUKATOWI

Idea jest taka najpierw przełączasz na protokół Sirf  bo tylko w tym trybie można ustawiać parametry pracy chipsetu Sirf i robi się to tylko po to żeby wracając do protokołu NMEA móc zmienić prędkość portu .wejdź do zakładki SiRF  używając protokołu NMEA to zobaczysz że przycisk "SET" jest nieaktywny w tym trybie

Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy ;o)

Offline kazio1

  • Clubowicz
  • *
  • Wiadomości: 78
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #17 : Wrzesień 03, 2008, 15:51:07 »
Testował ktoś wersje finałową francuską 1,6 :** Version 1.6b French **** brazowy

Version of EC: 5.2.20273

Version SYS (build): 20273.2.2.1 (Version 6.1 Officially slightly amended)


*********************************
FRENCH VERSION 1.6b for Airis T620

http://rapidshare.com/files/137346883/Rom_WM6.1_v1.6b_French_for_Airis_T620_by_CrashOverHead.rar.html

**********************************
FRENCH VERSION 1.6 million for P350/P550

http://rapidshare.com/files/137375869/Rom_WM6.1_v1.6b_French_for_MIO_P550-350_by_CrashOverHead.rar.html


Jest mozliwosc wgrania na francuski Rom polskiej nakładki od sunny ?

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2008, 17:32:59 wysłana przez kazio1 »

Offline mateuszszar

  • Newbie
  • Wiadomości: 3
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #18 : Wrzesień 05, 2008, 21:44:33 »
WM6 fajnie chodzi na Mio 550. Język próbowałem wgrać, jednak pokazuje się puste Menu Start. Może coś źle zrobiłem, dlatego jak tylko będę miał chwilę czasu, to ściągnę jeszcze raz polonizację do WM6 i będę działał.

Ps. Ten WM jest dodatkowo wyposażony :) zachęcam do testowania


Offline kazio1

  • Clubowicz
  • *
  • Wiadomości: 78
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #19 : Wrzesień 05, 2008, 22:48:01 »
Co mi z wyposazenia jak nie rozumiem nic po francusku ?


Offline mateuszszar

  • Newbie
  • Wiadomości: 3
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #20 : Wrzesień 07, 2008, 18:16:43 »
Co mi z wyposazenia jak nie rozumiem nic po francusku ?

no nie przesadzaj... można się jakoś połapać ;)

Ps. Znalazłem gdzieś spolszczenie (tyle że BETA dla wersji WM6.0), i niestety nie wszystko chodzi... Tzn. Niby spolszczenie jest, jednak dodatkowe programiki (zawarte w WM6 fr z linku powyżej), które nazwałem "dodatkowym wyposażeniem" nie chodzą (edycja rejestru, itp).

Czekamy na wersję WM6.1 ENG :) (bo na PLK chyba nie ma co liczyć).


Offline kazio1

  • Clubowicz
  • *
  • Wiadomości: 78
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #21 : Wrzesień 08, 2008, 16:41:35 »
Od tego mam Resco Explorer.Z tego co wiem to lokalizacje polską od sunny można wgrać tylko na angielskiego roma.Czyżbym sie mylił ?


Offline kazio1

  • Clubowicz
  • *
  • Wiadomości: 78
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #22 : Wrzesień 10, 2008, 13:09:59 »
Wersje włoskie romu :
 


**********************************

VERSION 1.6 b ITALIAN phase 1 for Airis T620

http://rapidshare.com/files/144054505/Rom_wm6.1_v1.6b_ITA_phase1_pour_Airis_T620_by_CrashOverHead.rar.html

********************************

VERSION 1.6 b ITALIAN phase 1 for MIO P350 and MIOP550

http://rapidshare.com/files/144057391/Rom_wm6.1_v1.6b_ITA_phase1_pour_Mio_P350-550_by_CrashOverHead.rar.html


Offline RUKAT

  • Clubowicz
  • *****
  • Wiadomości: 2230
  • Sprzęt: LG l9 aAM,  Toshiba Encore wAM
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #23 : Wrzesień 10, 2008, 14:23:05 »
Wersje włoskie romu :
 


**********************************

VERSION 1.6 b ITALIAN phase 1 for Airis T620

http://rapidshare.com/files/144054505/Rom_wm6.1_v1.6b_ITA_phase1_pour_Airis_T620_by_CrashOverHead.rar.html

********************************

VERSION 1.6 b ITALIAN phase 1 for MIO P350 and MIOP550

http://rapidshare.com/files/144057391/Rom_wm6.1_v1.6b_ITA_phase1_pour_Mio_P350-550_by_CrashOverHead.rar.html


No capisco Italiano  :(

Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy ;o)

Offline kazio1

  • Clubowicz
  • *
  • Wiadomości: 78
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #24 : Wrzesień 10, 2008, 14:39:45 »
Angielska wersja jest opracowywana


Offline mateuszszar

  • Newbie
  • Wiadomości: 3
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #25 : Wrzesień 10, 2008, 19:32:33 »
Angielska wersja jest opracowywana

Już nie mogę się doczekać  :ok:

Czym można spolszczyć tego WM6? Bo szukałem programików, i po wgraniu nie działa :( a zależy mi nie tyle na spolszczeniu (chociaż też by się przydało), co na klawiaturze z polskimi znakami.


Offline salat

  • Newbie
  • Wiadomości: 20
    • X
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #26 : Wrzesień 10, 2008, 19:37:29 »
Podinstalowalem i faktycznie smiga ok. Jeden maly problem nie ma office for pocket. Odrobina francuskiego, moze ze 2,3 miejsca w niczym nie przeszkadza.

Jak podinstalowac do tego Office ewentualnie czy w waszym obrazie jest office?

Pozdrawiam


Offline kazio1

  • Clubowicz
  • *
  • Wiadomości: 78
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #27 : Wrzesień 15, 2008, 09:36:55 »
Poprawki do wersji włoskiej:

ITALIAN VERSION 1.6 b phase 3 for Airis T620

http://rapidshare.com/files/145165934/Rom_WM6.1_V1.6b_phase_3_ITALIAN_pour_Airis_T620_by_CrashOverHead.rar.html

********************************

ITALIAN VERSION 1.6 b phase 3 for MIO P350 and MIOP550

http://rapidshare.com/files/145176486/Rom_WM6.1_V1.6b_phase_3_ITALIAN_pour_MIO_P350_-_550_by_CrashOverHead.rar.html


Offline Ster85

  • Newbie
  • Wiadomości: 5
    • Ster85.eu
  • Sprzęt: Mio P550
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #28 : Listopad 14, 2008, 00:27:07 »
Podbijam ten temat gdyż sam szukam WM6 EN na mojego Mio P550.
Znalazłem na necie coś takiego: http://rapidshare.com/files/120880311/ROM_WM6.1_ENGLISH_V1.3C_BY_CrashOverHead.rar.html
Co ciekawe data utworzenia pliku to czerwiec tego roku, może ktoś z Was już testował ten ROM?
Zbyt słabo znam się na palmtopach by w ciemno sprawdzać, czy ten rom jest dobry, mam nadzieję, że temat odżyje i wyjaśni się sprawa WM6 po angielsku :)

PS. Tego linka znalazlem na tym francuskim forum: http://airist620.positifforum.com/le-t620-en-general-f5/rom-wm61-pour-airis-t620-t2747.htm?highlight=p550


Offline kazio1

  • Clubowicz
  • *
  • Wiadomości: 78
Odp: WM 6.0 dla MIO P550 i Airisa T620
« Odpowiedź #29 : Listopad 14, 2008, 09:37:24 »
Tu znajdziesz 1.5b .Jak zarazie najnowszy po angielsku :http://[PIRACTWO]/index.php?q=wm6+1+rom+crashoverhead