Uzywam go juz od okolo miesiaca, korzystam z Automapy i oraz MIO MAP i jestem zadowolony. Automapa nie ma niestety wszystkich map, ale ja jestem ze szczecina i akurat trafilem, bo mapa szczecina jest dokladna. Jest jeszcze mapa ogolna i na tym tez da sie navigowac. MioMap niestety slabo, jesli chodzi o polske. Mapa polski w porownaniu z mapa niemiec czy francji Polska okolo 11 MB, niemcy 200 MB francja 190 MB. Jedynym minusem tego palma jest jego bateria. Slabiutka, ale sprzet oczywiscie z ladowarka do zabawy w domu, kabel do kompika , no i samochodowy uchwyt plus ladowarka samochodowa do auta. Glos wyraznie sluchac mimo glosnika z tylu. Nie mam zastrzezen, no moze do samego systemu operacyjnego WM 5. 0, bo jest troche mulowaty, no ale nie jest to przeciez komputer, tylko pocket PC. Ja glownie uzywam tego uzadzenia do navigacji (taka praca) jednak juz zdazylem sie pobawic i odpalic tam kilka gier oraz programow. Jednak nadal jestem pionierem, mimo, ze z komputerami nie jestem na bakier (15 lat praktyki) to czasem czuje sie jak pierwszak, jesli chodzi o pocketa. Kupilem go za 999 PLN w polsce z gwarancja i reszta zestawow. Karta u mnie kosztuje 31 zl za KINGSTON 1 GB i 50 PLN za 2 GB. Obie wspolpracuja przez kabelek, jednak polecam czytnik kart. Szybsze wgrywanie.