PDAclub.pl

Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x => HTC => Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x) => Magician => Wątek zaczęty przez: Domcio181 w Czerwiec 29, 2010, 20:29:51

Tytuł: Windows CE na Qtek S100
Wiadomość wysłana przez: Domcio181 w Czerwiec 29, 2010, 20:29:51
Proszę o linki do Windows CE(dowolna wersja),byle by działał na Qtek S100
Proszę was,wymagania nie graja roli :wink:
Tytuł: Odp: Windows CE na Qtek S100
Wiadomość wysłana przez: re_ w Czerwiec 29, 2010, 20:42:33
Nie ma czegos takiego, nie da sie na tym urzadzeniu zainstalowac win CE. Mozna uzyskac namiastke niektorych rzeczy z WCE, ale o zainstalowaniu czy nawet "uwolnieniu" CE zapomnij.
Tytuł: Odp: Windows CE na Qtek S100
Wiadomość wysłana przez: Ham3r w Czerwiec 29, 2010, 21:54:47
Jest ROM cotulli, ale linka nie dał.
Tytuł: Odp: Windows CE na Qtek S100
Wiadomość wysłana przez: re_ w Czerwiec 29, 2010, 22:11:51
Ale to WM a nie CE, no chyba, ze koledze autorowi chodzilo wlasnie o WM.
Tytuł: Odp: Windows CE na Qtek S100
Wiadomość wysłana przez: Ham3r w Czerwiec 30, 2010, 00:18:03
Cotulla zrobił też CE 5.0  :E
Tytuł: Odp: Windows CE na Qtek S100
Wiadomość wysłana przez: re_ w Czerwiec 30, 2010, 00:22:59
Czysty CE? :)
Tytuł: Odp: Windows CE na Qtek S100
Wiadomość wysłana przez: Ham3r w Czerwiec 30, 2010, 00:24:04
Tak, z WordPadem. nieskinowany, ttf i przystosowany do QVGA.

To nie problem, bo ma PB i bsp do magiciana  :-|
(http://cotulla.pp.ru/img/mag_ce50.gif)
Tytuł: Odp: Windows CE na Qtek S100
Wiadomość wysłana przez: re_ w Czerwiec 30, 2010, 01:54:06
O tego to sie nie spodziewalem, przepraszam- moj blad. Patrzac na dokonania w sprawe przywrocenia CE na ppc wydawalo sie to niemozliwe. A jednak...
Tytuł: Odp: Windows CE na Qtek S100
Wiadomość wysłana przez: Ham3r w Czerwiec 30, 2010, 11:23:06
ROMy cotulli mają identyczną budowę jak ROMy CE.

A przywrócić Windows CE można, tylko trzeba trochę przysiąść i popoprawiać alokację modułów (aktualnie się nie chce).
Tytuł: Odp: Windows CE na Qtek S100
Wiadomość wysłana przez: Domcio181 w Czerwiec 30, 2010, 11:51:55
Mogę linki do tego windows ce Cotully?(Nie chodzi mi o windows mobile)
Tytuł: Odp: Windows CE na Qtek S100
Wiadomość wysłana przez: Ham3r w Czerwiec 30, 2010, 11:59:32
pytaj się samego cotulli, nie dał linka dla publiki.. (uwaga: tryb suspend nie działa!)