PDAclub.pl

Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x => HTC => Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x) => Magician => Wątek zaczęty przez: bartasxddd93 w Sierpień 13, 2010, 22:59:52

Tytuł: QTEK S100 programy,informacje
Wiadomość wysłana przez: bartasxddd93 w Sierpień 13, 2010, 22:59:52
Witam mam pare pytań dotyczących QTEK S100;)Czy to urządzenie posiada wyjście słychawkowe??oraz czy można dokupić do niego moduł GPS???
Tytuł: Odp: QTEK S100 programy,informacje
Wiadomość wysłana przez: marcinl w Sierpień 13, 2010, 23:13:37
tak
jeden znak zapytania wystarczy
a na przyszłość pisz we właściwym dziale - przenoszę
Tytuł: Odp: QTEK S100 programy,informacje
Wiadomość wysłana przez: re_ w Sierpień 13, 2010, 23:32:54
Posiada gniazdo sluchawkowe, ale potrzebna jest przejciowka micro jack-mini jack, kosztuje to grosze. A modul GPS podlaczasz przez BT.
Tytuł: Odp: QTEK S100 programy,informacje
Wiadomość wysłana przez: snajpi222 w Sierpień 17, 2010, 21:59:06
Witam korzystając z okazji ze tomat taki wiec przyłącze się i zapytam
1.jaki znacie program do słuchania muzyki nie pobierający dużo zasobów poprawnie działający na romie cotulli wwe_03 bo gsplayer mi nie działa a wm ścina się popiera dużo ramu
2. pytanie drugie jak zrobić by programy się zamykały a nie minimalizowały (znalazłem htc buton x ale to mi też nie działa prawidłowo) i aby się telefon blokował w czasie rozmowy (znalazłem block me ale tez nie działa)
załamuje już ręce czy ja coś robię źle bo dużo programów nie działa prawidłowo lub wogole nie działa ;(
Tytuł: Odp: QTEK S100 programy,informacje
Wiadomość wysłana przez: don.kamillo w Sierpień 18, 2010, 13:52:58
Ad. 1. Nitrogen.
Ad. 2. Do wyłączania aplikacji możesz użyć WKTask, albo QuickMenu (polecam ten drugi) i odpowiednio zmienić opcje.  Niemniej mi X-button działał normalnie.
Co do blokowania ekranu, to może S2U2 (czy jakoś tak), chyba ma taką opcję. Nie uzywam czegoś takiego.

Bo rom Cotulli jest specyficzny.
Tytuł: Odp: QTEK S100 programy,informacje
Wiadomość wysłana przez: snajpi222 w Sierpień 18, 2010, 22:55:01
co do wyłączania aplikacji podpiłem pod guzik menadżera task tak jak to jest w nowszej wersji cotulli jednak najwygodniejsze i sprawdzone ze zamknie aplikacje ;) co do S2U2 tez mi nie działa prawidłowo (niewidem może to po tym upadku bo ostatnio mi dość konkretnie upadł,) na tych aplikacjach 3d ze tak je określę tak samo na spm shell tez mi ścinał obraz a nie ścinał wcześniej ;/ co może być przyczyną ?

 Podpowie mi ktoś miał ktoś taki przypadek ?
Tytuł: Odp: QTEK S100 programy,informacje
Wiadomość wysłana przez: don.kamillo w Sierpień 19, 2010, 14:20:53
Mi nawet na prophecie znośnie działają te animacje.
W QuickMenu też jest podgląd do otwartych aplikacji ;)
Zrób może hard reset.
Tytuł: Odp: QTEK S100 programy,informacje
Wiadomość wysłana przez: snajpi222 w Sierpień 25, 2010, 02:22:23
HR niestety nie pomógł ten problem zacząłem mieć od BSromu kombinowałem już na kilka sposobów nie ma sensu najlepszy jest jednak oryginalny rom MDA compact_TMDE_11301_129_11200_Ship z podmienionymi MAupgradeut_no_id i ROMupgradeut_noid nie wiem dlaczego ale wgrywam go dwa razy tym i tym a dopiero potem rom cotulli ;] bo na BSromie miałem dziwne niewyjaśnione sprawy z wyświetlaczem skakaniem ścinaniem obrazu itd