PDAclub.pl

Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x => HTC => Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x) => Magician => Wątek zaczęty przez: eu07 w Sierpień 18, 2010, 15:14:07

Tytuł: Qtek S100 3.03 czy 3.06 WWE
Wiadomość wysłana przez: eu07 w Sierpień 18, 2010, 15:14:07
Witam.
Mam Qteka S100 i chcę do niego wgrać jeden z romów Cotulli. Który jest lepszy 3.03 czy 3.06?

PS. Jeśli już było to przepraszam, ale nie znalazłem odpowiedzi.
Dodam jeszcze że zależy mi na bezproblemowym instalowaniu aplikacji, korzystaniu z GSM, internetu i Bluetooth. Aparat może nie działać.
Tytuł: Odp: Qtek S100 3.03 czy 3.06 WWE
Wiadomość wysłana przez: snajpi222 w Sierpień 23, 2010, 19:11:40
instaluj tego http://cotulla.pp.ru/Magician3.html (http://cotulla.pp.ru/Magician3.html) bo 3.06 to wielka kicha niedopracowana ma tylko ładnie wyglądać na 3.03 obsługuję wszytko instalujesz shell 3.5 i wsio klasa ;] pozdro
Tytuł: Odp: Qtek S100 3.03 czy 3.06 WWE
Wiadomość wysłana przez: ssn w Sierpień 23, 2010, 21:03:17
Mam 3.06 - http://www.cotulla.pp.ru/Magician7.html (http://www.cotulla.pp.ru/Magician7.html)
Nie działa kamera, poza tym wszystko pięknie działa, używałem intensywnie przez 2 tygodnie (jak moja omnia leżała w serwisie) i nie miałem ani razu z nim problemu.
Bardzo przyjemnie używa się interfejsu Windowsa 6.5.
Czekam teraz na: http://www.cotulla.pp.ru/Magician9.html (http://www.cotulla.pp.ru/Magician9.html).
Ssn
Tytuł: Odp: Qtek S100 3.03 czy 3.06 WWE
Wiadomość wysłana przez: snajpi222 w Sierpień 25, 2010, 02:17:08
Ja też czekam na tą wersje jak i na polska wersje od Ham3ra ;] choć swoją drogą po instalacji spm shell mi już nie potrzeba polskiego menu przyzwyczaiłem sie ;D a moj wybór padł na 3.03 z powodu obsługi aparatu nie ma problemu z baterią więcej ramu zostaje wolnego bt działa bez problemu no i na koniec po fixie sp2 działa mi głośnomówiący ;]

Pozdrawiam Snajpi ;]