mam problem z wbudowaną operą, otóż często (bardzo) zdarza się, że po wybraniu stron z zakładek, bądź wpisaniu adresu opera wczytuje mi część stron,(czasem większą czasem mniejszą), a czasem gdy włączę więcej kart np przy trzeciej nie wczytuje mi wcale (mignie pasek zielony na dole i zostaje biały ekran). Chciałbym móc przeglądać wiele stron naraz, ale nawet gdy ograniczam się do 2 to i tak opera nie działa poprawnie, często się zdarza, że nie wczyta jakiegoś elementu strony. Uważam, że jest to trochę żenujące przy takim sprzęcie, bo przecież na pewno nie brakuje mu ramu, albo, że procesor jest za wolny...Wiem, ze najprościej jest zainstalować Opere 10 (którą, zresztą mam także), ale ona niestety nie obsługuje multitouch, a nie ukrywam, że ekran pojemnościowy był jednym z poważnych argumentów przy wyborze telefonu. Mam też zainstalowanych kilka tweaków i tam są ukryte opcje które włączyłem, ale to raczej nie w tym chyba problem. Ciekawy jestem jak jest u Was,gdyż nigdzie nie znalazłem podobnego problemu.
Połączone: Kwiecień 27, 2010, 11:23:44
podzielcie jakimiś swoimi wrażeniami, czy tak cięzko jest napisać jak u Was ta opera działa...?