Krytyczna ilość pamięci wewnętrznej

• 1 Odpowiedzi
  • 2907 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline htcowner

• 9
  • Sprzęt: HTC HD2
Krytyczna ilość pamięci wewnętrznej
« dnia: Czerwiec 15, 2010, 00:53:24 »
Witam,
Wczoraj korzystałem z youtube clienta. W pewnym momencie telefon się zawiesił. Zresetowałem urządzenie, niestety HTC zawiesił się ponownie i to już na pierwszym splashscreenie.
Kolejne soft resety nie pomagały więc musiałem wykonać HR.  Przywracanie ustawień fabrycznych przebiegło bezproblemowo. Zainstalowałem hotfix LEO08787, .Net Compact Framework 3.5 (NETCFv35.wm.armv4i.cab) i na końcu najnowszy Co0kie's Home Tab. Po soft resecie wszystko zaczęło się strasznie mulić więc zrobiłem ponownie SR. I znów zawias na pierwszym splashscreenie. I tak jak wcześniej, znów 'konieczny' był hard reset. Tym razem po uruchomieniu systemu pojawił się następujący komunikat błędu: error:0x80004005 wm35627_opera9_wwe_signed.cab.
Postanowiłem wgrać stockowy rom 1.48.479.1 ze strony producenta.  Po instalacji i uruchomieniu telefonu zaczęły pojawiać się komunikaty : "storage memory critically low" , "your phone is running low on free storage space".  Sprawdziłem w ustawieniach ilość dostępnej pamięci i okazało się, że total storage wynosi jedynie 55.05 mb  :O  Po SR nie ładuje się manilla, nie działa większość programów wm, telefon nie łączy się z ActiveSync. Kolejne SR, ani też HR nie zmieniają stanu rzeczy.
Nie mam pojęcia co dalej. Żałuję, że sam zacząłem kombinować zamiast napisać tutaj zaraz po pojawieniu się pierwszych problemów  :(
Mam nadzieję, że ktoś coś doradzi i nie będę musiał wysyłać telefonu na serwis. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.

*

Offline Hipersonik

• **
  • 231
  • Sprzęt: Htc ONE , Leo
Antek 4.2.2

Leo Rom Leo Storm 1.2.9 Lobuz_1 Edition