Witam,
Wczoraj korzystałem z youtube clienta. W pewnym momencie telefon się zawiesił. Zresetowałem urządzenie, niestety HTC zawiesił się ponownie i to już na pierwszym splashscreenie.
Kolejne soft resety nie pomagały więc musiałem wykonać HR. Przywracanie ustawień fabrycznych przebiegło bezproblemowo. Zainstalowałem hotfix LEO08787, .Net Compact Framework 3.5 (NETCFv35.wm.armv4i.cab) i na końcu najnowszy Co0kie's Home Tab. Po soft resecie wszystko zaczęło się strasznie mulić więc zrobiłem ponownie SR. I znów zawias na pierwszym splashscreenie. I tak jak wcześniej, znów 'konieczny' był hard reset. Tym razem po uruchomieniu systemu pojawił się następujący komunikat błędu:
error:0x80004005 wm35627_opera9_wwe_signed.cab. Postanowiłem wgrać stockowy rom 1.48.479.1 ze strony producenta. Po instalacji i uruchomieniu telefonu zaczęły pojawiać się komunikaty :
"storage memory critically low" ,
"your phone is running low on free storage space". Sprawdziłem w ustawieniach ilość dostępnej pamięci i okazało się, że total storage wynosi jedynie
55.05 mb 
Po SR nie ładuje się manilla, nie działa większość programów wm, telefon nie łączy się z ActiveSync. Kolejne SR, ani też HR nie zmieniają stanu rzeczy.
Nie mam pojęcia co dalej. Żałuję, że sam zacząłem kombinować zamiast napisać tutaj zaraz po pojawieniu się pierwszych problemów

Mam nadzieję, że ktoś coś doradzi i nie będę musiał wysyłać telefonu na serwis. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.