przepraszam ze wykopuje watek, ale mam pytanie, ile ladowan potrzebnych jest do uzyskania max pojemnosci baterii... bo bateria w moim leo mnie martwi. do tej pory została naładowana 6-7 razy. Maksimum wynik jaki uzyskalem to 16 godzin z czego z tych 16 godzin telefon okolo 7 przelezał nieuzywany. Zaczyna mnie to denerwowac poniewaz dzisiaj naladowalem telefon o 19 15, doslownie minuta w wifi, 5 smsów wyslanych i jest teraz, o 20:21 - 91%... soft oficjalny 1.66, wifi wylaczone, bluetooth tez, gprs wylaczony, tryb oszczedzania energii w bsb twaks wlaczony, 3g wylaczone. zainstalowana automapa, no-data, opera 10, fpsce, core player. w menadzerze zadan wylaczone wszystkie aplikacje dzialajace w tle... i teraz moje pytania: czy mozliwe ze bateria jeszcze nie uzyskala pelnej pojemnosci? czy miejsce w ktorym mieszkam ktore jest miejscem o slabym zasiegu moze miec az taki druzgocący wplyw na baterie? przyznaje ze przeraza mnie takie szybkie ubywanie baterii... przez ostatnie dni siedzialem w domu i telefonu malo uzywalem, jutro mam dzien pelny zajec, i cos czuje ze jak tak pojdzie to bateria padnie w polowie dnia :/