problem z generowaniem hasla

• 2 Odpowiedzi
  • 1117 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z generowaniem hasla
« dnia: Czerwiec 06, 2008, 21:54:28 »
Probuje zalogowac sie na miplo ale po awari u nich musze wygenerowac sobie nowe haslo. Jednak nie pamietam jaki mail podalem przy rejestracji. Login i stare haslo swoje znam. Pisalem do nich ale cisza nic nie odpowiadaja. Wiecie jak mozna jeszcze odzyskac konto ?

*

Offline ppepe

• 507
    • PPepe
Odp: problem z generowaniem hasla
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 08, 2008, 10:53:39 »
Witam,

cyt. z wiadomości otrzymanej od supportu dot. podobnego problemu innego użytkownika, który zwrócił się do mnie:

"Witamy,

Niestety zauważyliśmy, że niektóre wiadomości nie docierają do nas. W przypadku wysyłania wiadomości z formularza kontaktowego konieczne jest wskazanie tematu wiadomości, w przeciwnym wypadku wiadomość nie jest doręczana.

..... (tu wykasowano zapisy dot. użytkownika)

Z poważaniem,
 Support
 www.miplo.pl"

Proszę napisać prośbę o zwolnienie konta z podaniem tematu wiadomości lub proszę napisać do mnie korzystając z formularza kontaktu na stronach mipl.pl opisując problem BEZ PODAWANIA HASŁA !!! Podając tylko nick konta z miplo.
Pana list zostanie przesłany z moim komentarzem bezpośrednio do supportu miplo.pl, który skontaktuje się z Panem w odpowiedzi.

PPepe - moderator/współpracownik miplo.eu

*

Offline ppepe

• 507
    • PPepe
Odp: problem z generowaniem hasla
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 11, 2008, 08:43:15 »
I jeszcze jedna uwaga:

Już wiem czemu na moje i innych notatki do propozycji punktów czy zmian nikt nie odpowiada, skoro część osób, jak widać na przykładzie powyżej, nawet nie pamięta adresu email nie mówiąc o jego sprawdzaniu.