0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Już ładuję -------------------------------------Kalkulator - wersja trial;Brak kontrolki stanu baterii (gdybyś mógł jakoś zapodać od ROMu FolowMe, byłoby całkiem fajnie);Media Playera, gdy jest TCPMP, mogłoby nie być;To narazie takie moje przyczepianki. Zobaczymy dalej.
Mam pytanko, sprawdzał ktoś czy po doinstalowaniu spb mobile suite wyświetla nazwę operatora?
Niestety jest malutki problem, nie pokazuje nazwy operatora, ale za to bez problemu działa GPRS.Do wypuszczenia Kuchni postaram się temu zaradzić.
Nie zebys sie chwalil , w sumie to raczej kazdy ma 1 karte czyli1 siec, wiec jak sie nie pamieta nazwy sieci to mam dobra wiadomosc, juz wynaleziono leki na odbudowe komorek mozgu, wiec pamiec tez moga odbudowac .
elMInStER ==> A może lepsze wyzwanie chcesz niż ROMy? touchFlo3D? :PPPPiękny jest soft w HTC Diamond....
Brakuje mi w tym Romie OFFICE.
a mi nie bardzo bo i tak nie używam
piękny, nawet trochę w moim HTCHome jest z Diamond'a
To jest nas dwóch legrooch Też mam Motorole S9 i też szukam ciągle na to lekarstwa.. może elMInStER w końcu jakoś temu zaradzi Mam taką wielką nadzieję przynajmniej
Zaglądnij tutaj:[PIRACTWO]/viewtopic.php?f=44&t=31595&hilit=office]http://forum.[PIRACTWO]/viewtopic.php?f=44&t=31595&hilit=office[/url]