Wątkowanie smsów

• 2 Odpowiedzi
  • 960 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wątkowanie smsów
« dnia: Maj 13, 2008, 13:10:49 »
Witam Wszystkich.

Miałem przez czas krótki WM 6.1 - sam system nie zrobił na mnie pozytywnego wrażenia - jakiś mało stabilny, kilka razy padł (coś jak hard reset). Może to z mojej winy, może z winy softu, wróciłem więc do poloka. Jedna rzecz mi się jednak bardzo spodobała - wątkowanie sms'ów - czy też konwersacja - jak to nazwać. I tu moje pytanie - czy istnieje opcja zrobienia czegoś takiego na Poloku (3)? Szukałem i znalazłem jedynie opcje jak to wyłączyć na 6.1 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=372263 - mi chodzi jednak o coś dokładnie odwrotnego. Wiem, że w PM contacts (czy jak to się nazywa) na poloku jest taka opcja, jednak ta z WM 6.1 znacznie bardziej przypadła mi do gustu - chociażby jeśli chodzi o "sprzężenie" jej z HTC Home, i to, że widzę od razu wszystkie wiadomości, a nie muszę szukać kontaktu z którym ostatnio pisałem.

/edit: Byłbym zapomniał - tak jak w podanym linku, jest opcja, żeby włączyć komunikaty "sms został wysłany", tak ja chętnie bym z niej zrezygnował

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2008, 13:13:04 wysłana przez Murphy »

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Wątkowanie smsów
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 13, 2008, 13:50:38 »
Jest taki program, który mi polecił Janusz Piwiński i nazywa się SMS Tweaker v. 1.0

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=387884

W programie SK Tools można wyłączyć opcję : dostarczanie sms ale nie wiem czy działa to w wersji free bo mam kupioną licencję.
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2008, 13:54:16 wysłana przez tomaszkap »
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

Odp: Wątkowanie smsów
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 13, 2008, 14:46:49 »
Program SMS Tweaker swietnie sobie radzi z usuwaniem powiadomienia o smsie, natomiast nie chce wlaczyc watkowania wiadomosci. A z tego co czytam na forum xda, to sluzy on do dokladnie odwrotnej rzeczy - czyli wylaczenia tego trybu.