Zaginione kontakty - POMOCY ;(

• 6 Odpowiedzi
  • 1403 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zaginione kontakty - POMOCY ;(
« dnia: Kwiecień 13, 2008, 00:48:29 »
Witam wszystkich,
Mam malutki problem odnośnie kontaktów w SPV M3100 z systemem WM6.1. Wszystkie kontakty zgrałem do komputera z systemem Windows Vista było ich około 300 lecz po podłączeniu SPVki (M3100 ten sam model) mojego kolegi wszystkie kontakty zostały zamienione z moich na jego (nie wiedziałem o tym) Teraz gdy podłączyłem moją SPVke wszystkie kontakty zamieniły się - nie wiem jak do tego doszło. Na pulipicie posiadam 3 katalogi w tym 2 moje i 1 mojego kolegi. Może ktoś wie jak mozna odzyskać kontakty lub w jakim pliku i o jakim rozszerzeniu są one zapisywane?
Za wszelkie sugestie z góry dziękuję.

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
Odp: Zaginione kontakty - POMOCY ;(
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 13, 2008, 16:48:30 »
Jezeli miales je w outlooku to mozesz zapomniec o nich jezeli nie miales kopii zapasowej, na przyszlosc jak chcesz podlaczac obce urzadzenia, nie ustawiaj synchronizacji...
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline hhalunek

• 674
  • Warszawa
  • Sprzęt: Note
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 14, 2008, 09:08:41 »
ale żeby synchornizował obce urządzenie chyba trzeba na to mu zezwolić? czy AS odrózni dwa hermesy czy to dla niego jedno i to samo?
...-->siemens SX1-->SE p910i-->HTC Wizard-->SE p990i-->HTC Tytn-->HTC Tytn II--> HTC HD2 --> Samsung Galaxy Note

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 14, 2008, 09:16:44 »
ale żeby synchornizował obce urządzenie chyba trzeba na to mu zezwolić? czy AS odrózni dwa hermesy czy to dla niego jedno i to samo?

AS odroznia urzadzenia ale przeciez outlooka masz jednego i jezeli jedno urzadzenie sie zsynchronizowalo a nastepnie drugie i sie pozmianialy kontakty, to przeciez logiczne, ze przy podlaczeniu pierwszego outlook wyrowna kontakty tak, zeby oba urzadzenia mialy takie same. czyli w tym przypadku usunal wszystko co mu nie pasowalo i wgral to co mial u siebie. Dwa urzadzenia mozna miec jak najbardziej zsynchronizowane, ale zawsze beda mialy ta sama baze, i zmiana kontaktu na jednym uradzeniu zawsze bedzie skutkowala, ze ten zmieniony kontakt zmieni sie tez w outlooku a nastepnie w drugim urzadzeniu. A jak sie podlacza obce PPC zeby cos zainstalowac czy dograc, nalezy robic to w trybie goscia.

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 19, 2008, 22:46:40 »
Udało się odzykałem plik i wszystkie kontakty ;)
Odpowiadał za to plik PST który przywróciłem i jakimś dziwnym sposobem outlook umieścił wszystkie kontakty w koszu ;)

*

Offline hhalunek

• 674
  • Warszawa
  • Sprzęt: Note
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 20, 2008, 13:20:58 »
to był plik z rozszerzeniem .pst ? gdzie go znalazłeś i jakbyś mógł podać dokładna nazwe?
...-->siemens SX1-->SE p910i-->HTC Wizard-->SE p990i-->HTC Tytn-->HTC Tytn II--> HTC HD2 --> Samsung Galaxy Note

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 20, 2008, 14:50:01 »
to był plik z rozszerzeniem .pst ? gdzie go znalazłeś i jakbyś mógł podać dokładna nazwe?

Zapewne nazywal sie outlook.pst bo zawsze sie tak nazywa, ew. archive.pst :) A bedzie lezal w Documents & Settings\nazwa uzytkownika\Dane Aplikacji\Ustawienia Lokalne\Microsoft\Outlook\ (pisalem z pamieci) tam Outlook trzyma swoj wlasciwy plik *.pst