0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy ktoś już jakiś stosował? Interesuje mnie taki bez wycinanek. Byłbym też wdzięczny za jakieś zdjęcia gdzie ta druga karta schowana siedzi...
Dokladnie, bez wycinanek moze byc problem z domknieciem klapki bo wiele miejsca pod nia nie ma niestety.
A czemu nie wycięte? Przez ponad rok miałem w 9300 dwie karty, wycięte. Działało bez kłopotu. pozdrawiam
Cytat: martola w Kwiecień 06, 2008, 06:50:35A czemu nie wycięte? Przez ponad rok miałem w 9300 dwie karty, wycięte. Działało bez kłopotu. pozdrawiamBo ja nie Ziobro i służbowej karty ciął nie będę.
Cytat: 6nt w Kwiecień 06, 2008, 15:28:11Cytat: martola w Kwiecień 06, 2008, 06:50:35A czemu nie wycięte? Przez ponad rok miałem w 9300 dwie karty, wycięte. Działało bez kłopotu. pozdrawiamBo ja nie Ziobro i służbowej karty ciął nie będę.jeśli niechcesz ciąć mozesz kupić złoma za 15 zł żeby non stop był na ładowarce ustawić na nim przekierowywanie połączeń i smsów na ten numer który będziesz miał w kajzerce
Cytat: 6nt w Kwiecień 05, 2008, 20:17:25Czy ktoś już jakiś stosował? Interesuje mnie taki bez wycinanek. Byłbym też wdzięczny za jakieś zdjęcia gdzie ta druga karta schowana siedzi...bez wycinanek nieda rady bo niezmieścisz dwóch kart sim a poza tym troche to zbędne bo albo używasz jednej albo drugiej karty sim
telefon Lion King 800 z baterią 16800mAh (jak ktoś już podawał link do artykułu o tym telefonie) ma 2 wejścia na sim