Nie używam nawigacji, więc nie wiem.
Ekran jest moim zdaniem świetny, filmy, ebooki, strony www wyglądają wspaniale, ale niestety gry albo zostawiają biale okienko, albo dostają epilepsji i są niegrywalne.
Wydaje mi się, że można, ale film puściłem tylko raz dla testu, więc pewności nie mam.
Nie wiem, ładuję ją co noc, ale po kilkugodzinnym słuchaniu mp3 na full głośności, surfowaniu przez wi-fi i zasięgu 3g od 6.30 do 24.00 zostaje jakieś 60%.
Wg mnie działa lepiej niż w Hermesie, łapie mi więcej sieci z domu i mam mniejsze problemy z połączeniem się.
Irytuje mnie epilepsja gier, brak cholernych sterowników do goforca 5500, praktyczny brak supportu Toshiby, cholerne karty miniSD i cholerne problemy z instalacją kart wiekszych niż 2 gb, aparat, który nie zapamiętuje ustawień, brak obsługi przycisków Toshiby w większości gier i wszechobecnosć rachitycznych zaślepek.
Warto kupić ją dla ekranu, który przy stronach www, czy ebookach jest świetny, dla nadziei, że w końcu Nvidia lub Toshiba wyda sterowniki lub jakiś fan wyciągnie je z XDA Flame lub Sharpa Em-one, dla świetnej klawiatury na której się fajnie notuje, dla czytnika biometrycznego, który jest najlepszym chyba zabezpieczeniem poufnych danych, dla dość szybkiego procka, dla hosta USB i oczywiście 128mb RAMu.
Wydaje mi się (po zapoznaniu się z odpowiedziami wsparcia technicznego Toshiby i wypowiedziach zagranicznych posiadaczy), że Toshiba już go skreśliła z listy produktów do których będzie udzielała supportu, więc nie będzie nowych sterowników, romów, fixów, telefon przestał być rozwojowy.
Ale mimo wszystko warto

podoba mi się ona jak mało co.