Już ściągam

---
Widzę, że się przyłożyłeś. Są dopracowane nawet takie pierdołki jak poprawne rozmieszczenie napisów na drugim splashscreenie i polskie ustawienia zaraz po twardym resecie. Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne.
Zero problemów z modułem telefonicznym przy karcie Orange z pinem. Bardzo szybko łapie sieć i nie gubi zasięgu
Znalezione błędy:- Notatki znowu nie działają
- w Ustawienia> System i Połączenia i nie działają pierwsze ikonki, brak też pod nimi podpisu
- z oryginalnych programów nie są spolszczone eUtility, Backlight i Power
- brak autoblokady klawiszy i ekranu (tak było w też w oryginale u poldo), częściowym rozwiązaniem jest zmiana w rejestrze:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Power\Timeouts]
zmienić wartość "AutoLock" z 0 na 1 - nie mogę "wejść" w otrzymanego sms-a, robi się biały ekran. Możliwe, że to wina jakiegoś softu, który zainstalowałem (podejrzany jest HTC Home), bo w romie poldo tego nie było. I wydaje mi się, że zaraz po flashowaniu wszystko nie było tego problemu.
Propozycje:- może wrócić do oryginalnego kalkulatora? Będzie po polsku i bez problemów z rejestracją.
- przydał by się NetworkWizard, w RZX-WM6-PLK-18548 v1.3 był już bardzo dopracowany
Wrzuciłem też na RS, bo sam miałem dziś problem ze ściągnięciem z SuperUpload (udało się za drugim razem).
WM6.1-19202-PLK v0.1Ściągnij z RapidShare