Witam
Niedawno zakupiłem HTC Wizarda, więc jak szczęśliwy posiadacz PPC wracam na to forum. Mam z moim sprzętem jeden drobny problem, przy którym proszę o waszą pomoc. Otóż, jak już się dowiedziałem znaki specjalne wprowadza się za pomocą kombinacji Klawisz+Niebieski+Spacja. W ten sposób wprowadza się np znak < (Niebieski+K+Niebieski+2xSpacja) i wszystko to działa ślicznie w Notatniku i Wordzie. Problem pojawił się gdy postanowiłem spróbować CEdita (chcę na PPC edytować sobie kod źródłowy C++), w którym to po zrobieniu normalnego nawiasu i próbie modyfikacji ze spacją, brak jakiegokolwiek efektu. Tak samo sytuacja wygląda w przypadku edytora CKE. Jest jakiś sposób, aby wymusić normalne działanie tego? Z góry dzięki za wszelką pomoc.
EDIT: Jeśli ktoś ma chwilę czasu to proszę o sprawdzenie czy u niego jedna z wyżej wymienionych aplikacji działa poprawnie. Dziękuje.
Napisane: 06 Marzec 2008, 19:41:19
Serdecznie proszę jakby ktoś mógł poświęcić 2 minutki, zainstalować Cke stąd:
http://www.animaniak.com/public/downloadckecab.asp i sprawdzić czy też nie może zrobić tam np. nawiasów strzałkowych i klamrowych. Będę ogromnie wdzięczny za tą informację bo naprowadzi mnie ona na to gdzie szukać przyczyny problemu (tj. czy w sofcie czy w moim PPC). Z góry bardzo dziękuję.