witam!
ciesze sie, że trafiłem na takie forum jak to, może ktoś z Was drodzy ludzie pomogą mi w moim problemie.
do tej pory byłem zafascynowany we wszystkich telefonach które posiadały symbiana,jest to dla mnie
niezwykły system który wnosi do zycia wiele radości, usprawnia codzienną prace, studiowanie oraz
pomaga rozwiązać problemy życia codziennego, dzisiaj jestem użytkownikiem SE p990i, ale juz postanowiłem
że, jeśli tylko będe miał okazje, przerzucam się na 'winde', dokladnie na Artemisa, zrozumialem, ze windows
to jednak o wiele większe możliwosci niż mało dopracowany i rozbudowywany UIQ v3. taka prawda, pozatym
Artemins mnie zauroczył i koniec, mogiła

zawsze mam taki jeden problem, z urządzeniami których nie moge przetestować, wiele czasu spędzam umilając sobie
chwile sluchajać muzyki, codzienność mnie do tego zmusza, a nawet jest to dla mnie przyjemnością, i niestety nie mam
możliwości przetestować jakości dźwięku w m650, tak samo jak nie mialem w p990i, musialem pytać użytkowników o
zdanie, na szczęście na
[PIRACTWO] znalazły się osoby które miały styczność z wieloma urzadzeniami odtwarzajacymi
muzyke i doradziły mi tak dokładnie ze po kupnie p990i nie byłem aż tak zawiedzony
dlatego moje pytanie brzmi : 1 - czy satysfakcjonuje Was dźwięk płynący z Artemisa ? czy ktoś słucha muzyki na słuchawkach Creative ep-630 bądz Sennheiser
CX-300, jakichs innych ?
2 - czy w odtwarzaczu mozna jakoś kształtować dźwięk equalizerem ? czy instalujac jakiś inny program do mp3, ten program
będzie korzystał z pełnej możliwości emulacji dźwięku Artemisa , w sensie jakościowym?
sorry że tak się rozpisałelm jak kretyn, ale kupując takie urządzenie oprócz ogromu możliwości z których mam zamiar korzystać,
dźwięk jest dla mnie niezwykle ważny. Do tej pory korzystałem z n70 w ktorej dźwięk jest na 1/6, n91 której daje z czystym
sumieniem 5+/6, i p990i to słaba 3/6 .
Pozdrawiam !
ps. od razu zaznaczam, że ocenić sybiektywnie urządzenie, korzystając z słuchawek dołączonych do zestawu
chyba mija się z celem.... nigdy nie spotkałem sie z sytuacją, żeby jakiś producent dał choć 'dobrej' jakości słuchawki
do jakiegoś telefonu/palmtopa

no, może SE w960i odbiega standartem, ale cenowo to inna bajka

.....