HTC DUAL w Orange

• 3 Odpowiedzi
  • 2613 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline weasel

• **
  • 128
  • Sprzęt: HTC Touch Dual + IPAQ Travel Companion
HTC DUAL w Orange
« dnia: Luty 27, 2008, 19:58:27 »
Mam taki problem z softem Orange. Gdy gdzwonię do kogoś z książki telefonicznej to nie ma poblemu a jak wystukam numer ręcznie to zaraz jest rozmowa zakończona. Czy ktoś ma podobny problem?
Czy może ktoś juz zgrał polski oryginalny rom od htc?
Napisane: Luty 18, 2008, 21:41:04
sam sobie odpowiem
pomógł HR :)

*

Offline Sebo

• **
  • 104
  • Sprzęt: Leo, Kaiser
Odp: HTC DUAL w Orange
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 08, 2008, 01:46:40 »
Z ciekawości mam małe pytanko do posiadaczy Duala z Oranżady: czy domyślnie mieliście brandowany przez Orange wygląd ekranu Today, czy standardowy od HTC, z HTC Home? Jak się to miało do działania Touch Cube?
Nurtuje mnie to, bo dzisiaj na mieście zobaczyłem reklamę Duala: http://img212.imageshack.us/img212/5594/imag0062ut2.jpg na którym jak w mordę strzelił jest standardowy ekran Today od HTC, a pod spodem logo orange, i zastanawia mnie, czy Orange, o ile to Orange jest odpowiedzialny za tą reklamę, nie wprowadza klientów w błąd, czy to może reklama samego HTC...
Praca rozszerza się wprost proporcjonalnie do czasu wyznaczonego na jej wykonanie.

*

Offline szczyku

• **
  • 173
    • AUTO-CZĘŚCI
  • Sprzęt: HTC Touch HD / Desire
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 09, 2008, 13:57:23 »
tam jest to i to.... możesz wyłączyć orange "home" i mieć włączony tylko htc home... wszystko się ustawia ustawieniach ekranu today...
hypnotiQ  -----> --=BYSIO=--

*

Offline Sebo

• **
  • 104
  • Sprzęt: Leo, Kaiser
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 09, 2008, 16:44:27 »
A to spoko, w moim Kaiserze od Orange nie było domyślnie HTC Home, i były pewne problemy z uruchomieniem go w ogóle, także się zastanawiałem czy teraz ktoś nie próbuje ludziom wciskać kitu :D
Praca rozszerza się wprost proporcjonalnie do czasu wyznaczonego na jej wykonanie.