0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mimo moich niezliczonych prob wczytania ustawien do mojego czarodzieja sciaganych z strony orange nie moge sprawic aby te funkcje dzialaly :-|Ludziska co robic zmiana romu ? twardy reset czy śmietnik. Pomocy. Troche malo sie na nim znam -prezent na gwiazdke,dlatego tak lamerskie pytanie Dodam tylko ze pracujac na dwoch etatach nie mam czasu na pelna lekture szacownego forum;wiec jesli ktos postanowi mi udzielic pomocy z gory serdeczne dzieki
po prostu sciagam ustawienia np do mms ze strony orange dostaje zwrotny sms z ustawieniami.Wklepuje 1234 i ok wyłaczam telefon wlaczam i dupa blada -nie działa Tak samo z wapem oraz internetem mysle ze teraz rozumiecie o co mi chodzi
to zamiast sciagac SMSem wklep wszystko recznie wg. opisu powinno pomoc... jaki masz system 1.03 ?
Cytat: hamster w Styczeń 24, 2008, 23:37:32po prostu sciagam ustawienia np do mms ze strony orange dostaje zwrotny sms z ustawieniami.Wklepuje 1234 i ok wyłaczam telefon wlaczam i dupa blada -nie działa Tak samo z wapem oraz internetem mysle ze teraz rozumiecie o co mi chodziW załączniku masz pliki *.cab dla Orangutana i pozostałych operatorów - nie tylko dla Wizard'a - (może kiedyś ktoś znajdzie ten wątek i mu się przydadzą?). Wystarczy skopiować plik instalacyjny, uruchomić z poziomu PDA i dla pewności wykonać soft-reset. Działa na 100%
Jestem chyba jakąs blondynka -nie umiem znalezc tego zalacznika z plikami
Cytat: OleYek w Styczeń 25, 2008, 00:35:46to zamiast sciagac SMSem wklep wszystko recznie wg. opisu powinno pomoc... jaki masz system 1.03 ?tak system to1.03
Ustaw recznie.... probowales? Dwa dni sie meczysz zamiast zrobic to recznie przez 10 min. Oczywiscie transmisje danych i MMS masz aktywne u operatora?
Sprawdz w Orange-online czy na pewno masz aktywne te uslugi ...A jak masz i nic nie pomaga zmien rom z przedpotopowego na nowy.