0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A jaki to ma związek z ROMami Alkoholera? W sumie narazie nie wgrywałem nowych romów z WM6 ze względu na brak rysika - ciale działam na 24112007...
Cytat: Barnejek w Styczeń 19, 2008, 14:57:57A jaki to ma związek z ROMami Alkoholera? W sumie narazie nie wgrywałem nowych romów z WM6 ze względu na brak rysika - ciale działam na 24112007...Ok, ty nie wgrywałeś, ale ktoś może wgrywał, po prostu podczas skanowania laptopa program wykrył trojana w 6 plikach, więc poinformowałem na forum. Czyżbym popełnił przestępstwo? Nikomu nie dogodzi, polska mentalność "i tak źle i tak nie dobrze", nie wiem o co Tobie chodzi. Nie mam pojęcia, czy ten trojan przy wgraniu WM6 coś narozrabia, ja akurat nie wgrałem tej wersji. Ostrzegłem po koleżeńsku. Pozdrawiam
Cytat: waldek_l44 w Styczeń 19, 2008, 16:35:38Cytat: Barnejek w Styczeń 19, 2008, 14:57:57A jaki to ma związek z ROMami Alkoholera? W sumie narazie nie wgrywałem nowych romów z WM6 ze względu na brak rysika - ciale działam na 24112007...Ok, ty nie wgrywałeś, ale ktoś może wgrywał, po prostu podczas skanowania laptopa program wykrył trojana w 6 plikach, więc poinformowałem na forum. Czyżbym popełnił przestępstwo? Nikomu nie dogodzi, polska mentalność "i tak źle i tak nie dobrze", nie wiem o co Tobie chodzi. Nie mam pojęcia, czy ten trojan przy wgraniu WM6 coś narozrabia, ja akurat nie wgrałem tej wersji. Ostrzegłem po koleżeńsku. PozdrawiamNie, nie, nie chodzi mi o to, jaki to ma związek z akurat tą wersją? Przecież pliki są zainfekowane na laptopie, a nie na pockecie Więc równie dobrze mogłeś ściągać coś, lub wejść np. na jakieś zasyfione strony
ROM WM6 z 17.01.2008 posiada trojana, takiego samego jak w poprzedniej wersji z 13.01.2008. Najpierw sprawdziłem laptopa, był niezainfekowany, ściągnąłem ww wersję i w tym spakowanym pliku był trojan, którego to program antywirusowy usunął, teraz mam czysty, więc w tygodniu trzeba będzie wgrać nowinkę.