0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wszystko pięknie, tylko, że na TV chciałoby się oglądać właśnie to co jest zapisane na karcie SD, a tutaj karty się już raczej nie da włożyć...
Coś mi się wydaje, że Axim i Athena mają wyjście vga, a nie tv-out, czyli do 7calowego monitorka tak, ale to telewizora to już ciężej...A co rozumiesz pod pojęciem "pozostałe"? Bo takiego np. Universala nigdzie nie podepniesz...Aczkolwiek fanie by było
Na Ebayu w UK link cena około 400 zł Za najnowszą wersję z kartą microSD
Pozostałe za pomocą konwertora video
W moim poście masz pokazany taki konwerter - ale podłacza się go w gnieździe karty microSD zamiast karty - to jest tzw SDIO.Problemem jest wtedy brak pamięci na prezentowane pliki ( bo mozna wykorzystywać wyłacznie te które są w wewnętrznej pamięci urządzenia).
Rzeczywiście one nie mają wyjscia po w.cz tylko VGA ( ale chyba wszystkie - poza najtańszymi telewizorkami LCD mają wejście VGA)A do Universla i nie tylko jest taki zestaw ( widziałem go niedawno w jakimś sklepie z elektroniką - wyprzedaż chyba po 80 euro z kartą miniSD )A zastosowanie jest niezłe( zamieszczę kilka zdjęć) Możecie podac model tego urządzenia? (szukałem na allegro ale nie chyba takiego czegos jeszcze nia ma) Z góry dzieki