I co? Teraz chcesz żeby Ci dopłacili te brakujące 50%? ![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)
A skąd złośliwość w Twojej wypowiedzi.
Zauważyłem tylko że strona Upgreade nie sprawdza podanego kodu (pewnie nie została stworzona w tym celu), więc sprawdzanie kodu na niej nie ma sensu.
Napisałem więc do Supportu (taka była sugestia na dole tej strony) i otrzymałem kod. Gdyby mi się nie należał to pewnie bym nie dostał. W swoim emailu nie pisałem że mam pretensje tylko że nie otrzymałem emaila uprawniającego do free upgr i co mogę w tej sprawie zrobić.
Czy na tym forum już się piętnuje użytkowników którzy legalnie dostają to co im się należy, czy może Ty @AMi jesteś zły że nie załapałeś się na promocję z sierpnia ?
W warunkach otrzymania upgr za free dla użytkowników którzy kupili poprzednią wersję nie dawniej niż 90 nie było żadnych wyjątków. Nikogo nie okradam ani nie kombinuję.
W przypadku otrzymania softu za kupony też promocja powinna obowiązywać. W końcu firma od której dostaliśmy te kupony w jakiś sposób refundowała SPBSoftwarehouse kasę za nie, więc producent softu swoje dostaje.