Kolejny sposób na streaming video na WM!

• 5 Odpowiedzi
  • 2077 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Susek

• **
  • 162
    • Mateusz.Suski.info
  • Sprzęt: Acer N311 & HTC TyTn & HTC Touch & FS N560
Kolejny sposób na streaming video na WM!
« dnia: Wrzesień 15, 2007, 16:54:36 »
Pojawił się nowy program Avot Mv, nie wiem na jakiej zasadzie działa, jednak ważne, że działa! Nie trzeba instalować Flash playera ;) Pozwala na przeglądanie zasobów Google Video, Youtube, DailyMotion i wielu, wielu innych.

REGULAMIN !!!!!!!

*

Offline BoNt3k

• 340
  • Sprzęt: iPHONE 3GS, iPHONE 4, NOKIA N8
Odp: Kolejny sposób na streaming video na WM!
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 19, 2007, 00:02:56 »
mnie przy probie odtworzenia wychodzi z programu :((
uzywam WM6 an N560 :( jesli to ma jakies znaczenie....

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 07, 2007, 23:21:43 »
programdziała jednak przy niektorych filmach (podczas odtwarzania) wychodzi do menu i niewiem czemu  :worried:

*

Offline big_l

• 46
  • Sprzęt: Nokia e90 + 2GB microSD KINGSTON
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 24, 2007, 18:34:03 »
Czemu mi ten program nie chce się zainstalować ?
Mam h1940 i windę 2003. Przy uruchomieniu .cab wywala błąd: "it is not a valid setup file windows ce"

Oczywiście wcześniej próbowałem działaś na adobe flash, ale wywala błąd przy odtwarzaniu filmików z youtube: cannot find rtsp://..... (or one of its components). Make sure the path and filename are correct and all the required libraries are available
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2007, 19:05:41 wysłana przez big_l »

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 11, 2008, 05:59:17 »
Witam. To mój 1 post na tym forum. Niedawno przesiadłem się z siemensa A50 na Etena M700 z WM6(dosyć spory przeskok, wiem:)). Czytałem już trochę i widziałem podobne problemy co u mnie(dziwne zwisy, bateria wciąż tyle samo pokazuje, no i dość wolne działanie). Zrobiłem Hard Reseta jakiego opisywało kilka osób i zacząłem wszystko od zera. Polskiego oprogramowania na razie nie instaluję, zobaczymy jak będzie dalej.

Dobra dość tego rozdrabniania się. Konkretnie chodzi o powyższy programik Avot mv. Wyszukuje mi wszystkie filmiki jakie tylko mi się żywnie podoba i właściwie na wyszukiwaniu się jego działanie kończy, bo z odtwarzaniem to nie ma nic wspólnego. Program wychodzi do menu podczas buforowania się i tyle. Próbowałem kilkanaście filmów odpalać i żaden nie poszedł. Na tej stronie z programem w komentarzach widzę, że ludzie są raczej zadowoleni, czyli pewnie ja coś naknociłem. Tylko niezbyt wiem co:) Prosiłbym o radę tych, którzy mieli podobny problem. Albo po prostu inny, lepszy program?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2008, 06:07:34 wysłana przez polak27 »

« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 12, 2008, 19:03:58 »
avot jest slaby... lepszy i to o wiele jest vTap daje naprawde rade dziala stabilniej i jest na wiecej urzadzen... :>