Witam. To mój 1 post na tym forum. Niedawno przesiadłem się z siemensa A50 na Etena M700 z WM6(dosyć spory przeskok, wiem:)). Czytałem już trochę i widziałem podobne problemy co u mnie(dziwne zwisy, bateria wciąż tyle samo pokazuje, no i dość wolne działanie). Zrobiłem Hard Reseta jakiego opisywało kilka osób i zacząłem wszystko od zera. Polskiego oprogramowania na razie nie instaluję, zobaczymy jak będzie dalej.
Dobra dość tego rozdrabniania się. Konkretnie chodzi o powyższy programik Avot mv. Wyszukuje mi wszystkie filmiki jakie tylko mi się żywnie podoba i właściwie na wyszukiwaniu się jego działanie kończy, bo z odtwarzaniem to nie ma nic wspólnego. Program wychodzi do menu podczas buforowania się i tyle. Próbowałem kilkanaście filmów odpalać i żaden nie poszedł. Na tej stronie z programem w komentarzach widzę, że ludzie są raczej zadowoleni, czyli pewnie ja coś naknociłem. Tylko niezbyt wiem co:) Prosiłbym o radę tych, którzy mieli podobny problem. Albo po prostu inny, lepszy program?