Koledzy MietasM i marcin-w czy nadal macie problem z zamykaniem AutoMapy 4.1 zainstalowanej na karcie SD w waszych ASUSach 730W ? Ja też zgłosiłem problem do supportu i czekam na odpowiedź. Na razie pozostaje wersja 4.01 ale tam nie da się synchronizować POI z serwisu Miplo. Szkoda, trzeba się uzbroić w cierpliwość. 
Zapytanie ktore dostalem od AM. Czy koledzy ktorzy maja Asusa 730 i problemy z zamknieciem programu mogliby odpowiedziec do suportu AM powlujac sie na nr sprawy [Fwd: Odp: klopoty z AM 4.1 ID=[488023]]?
Oto pytania:
Prosimy o wykonanie dwoch ponizszych testow, i przeslanie informacji czy po wykonaniu jednego z nich albo obu aplikacja nadal nie zamyka sie poprawnie.
1. Wylaczenie sprawdzania obecnosci modulu telefonicznego. Robi sie to przez ustawienie parametru MaintainPhoneCalls na 0 w pliku am.settings. Czyli prosimy odnalesc linie MaintainPhoneCalls=1 i zamienic ja na MaintainPhoneCalls=0.
2. Drugi test polega na sprawdzeniu czy blad wystepuje tylko gdy zaznaczona jest opcja "Uzywaj odbiornika GPS Bluetooth". W tym celu prosimy wejsc do dialogu Ustawienia -> GPS -> zakladka zaawansowane, i odznaczyc ta opcje.
Dziekujemy
PS podzielcie sie odpowiedzia na forum bo moj ASUS zostal w biurze i nie moge go sprawdzic.