MDA Compact III Kilka pytan z roznej dziedziny :)

• 3 Odpowiedzi
  • 1326 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bossbusko

• 308
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note III
MDA Compact III Kilka pytan z roznej dziedziny :)
« dnia: Sierpień 26, 2007, 22:26:02 »
Mam fonik od 2 tygodni i jeszcze nie wszystko skapowalem:
1. Skad wiem ze akurat mam dostepny EDGE. Jak do tej pory zawsze mam ikonke G. Czy Edgea ma sie automatycznie jak jest dostepny czy trzeba cos zmieniac w ustawieniach.
2. Do jakiego katalogu wgrac plik muzyczny aby byl dostepny do wyboru w dzwiekach alarmu i smsa. Bo zeby byl dzwiek dzwonka to chyba Windows/Rings
3. Kompa mam polaczonego z routerem ktory udostepnia mi neostrade. Czytale ze po podlaczeniu tel do kompa automatycznie uzyskam necik na telefonie, ale niestety tak nie jest. w programie do synchronizacji ustawiam albo ze komp jest podlaczony do internetu albo automatycznie ale to nic nie zmienia. Co moze byc nie tak, czy musze jeszcze cos ustawiam?
Z gory dzieki za pomoc :)
Alcatel OT Easy db, N3210, N3310, N3510i, N6610i, Mot T720i, Jakis Ery, SE p800, SE p900, SE p910i, MDA compact III, MDA compact IV, Samsung I780, MDA Compact V, HTC HD2, Samsung Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy Note II, Galaxy Note III

*

Offline tehcrash

• 32
  • Niewykwalifikowany pracownik branży IT
    • crash.jogger.pl
  • Sprzęt: HTC Artemis (WM6 official ROM)
Odp: MDA Compact III Kilka pytan z roznej dziedziny :)
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 27, 2007, 08:24:08 »
ad 1) U mnie w mieście zawsze E, poza miastem G. Jeśli działa ci gprs, to i edge powinno.

ad 2) Do dowolnego. Polecam katalog StorageCard/Music, coby porządek był.

ad 3) Start -> Settings -> Connections -> USB to PC -> odznaczyć ("odptaszkować").
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

JID: crash@maszyna.pl

*

Offline bossbusko

• 308
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note III
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 27, 2007, 22:53:57 »
ad 1) U mnie w mieście zawsze E, poza miastem G. Jeśli działa ci gprs, to i edge powinno.
ad ad 1) na razie sprawdzalem tylko w 2 miejscach, tu gdzie mieszkam, w malej miesjcowosci i Zakopcu. Czy jest mozliwosc ze moj fon pokazuje G bedac w zasiegi E?

ad 2) Do dowolnego. Polecam katalog StorageCard/Music, coby porządek był.
ad ad2) tak jest tylko w dzwonka. Zeby ustawic alarm trzeba skopiowac d windowsa i to jeszcze wav

ad 3) Start -> Settings -> Connections -> USB to PC -> odznaczyć ("odptaszkować").
ad ad3) pomoglo, teraz jest super :)
Alcatel OT Easy db, N3210, N3310, N3510i, N6610i, Mot T720i, Jakis Ery, SE p800, SE p900, SE p910i, MDA compact III, MDA compact IV, Samsung I780, MDA Compact V, HTC HD2, Samsung Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy Note II, Galaxy Note III

*

Offline tehcrash

• 32
  • Niewykwalifikowany pracownik branży IT
    • crash.jogger.pl
  • Sprzęt: HTC Artemis (WM6 official ROM)
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 28, 2007, 02:55:46 »
ad ad ad 1) mozliwe. Szczerze mowiac to ja nie widzialem roznicy miedzy gprsem i edge przy surfowaniu w sieci, a sciagac torrentow nie zamierzam ;)
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

JID: crash@maszyna.pl