Zainstalowałem. Hmm...
Nie jest źle, ale myslalem, ze WM6 faktycznie lepiej chodzi. Tyle czytalem o jego wyzszosci.
To moj pierwszy WM6 stad to zdziwienie.
Musiałem wylaczyc "dynamicznego omap clocka" bo moj varius mialem wrazenie, ze przez te czeste zmiany wolniej chodzi.
Moze faktycznie automapa chodzi szybciej, ale poruszanie po systemie bylo dziwne. Zrobilem oczywiscie HR dla pewnosci.
DO tej pory pracowalem na Molskie AKU2.3. Mialem ok. 28mb wolnej pamieci.
Tutaj wizard chodzi od godziny 17 - wolne jest ~28-29mb - co nie jest oczywiscie zlym wynikiem. Te 32mb mialem tylko po wgraniu romu.
Posrod tych wszystkich programow brakuje mi programiku "Close ALL". Jestem do niego przyzwyczajony.
ZObaczymy jak sie bedzie zachowywal wizard przez kolejne dni. Kilka godzin to nie testy.
Najbardziej mnie martwi jednak pobor baterii, czy w WM6 jest on wiekszy i faktycznie na WM6 wizardy chodza krocej? To dla mnie dosc kluczowe.
Przy molskim z tym samym radiem mialem zazwyczaj 33mA. Na NextStepie mam od 17 +216mA!! Zegar ustawiony na 195Mhz, podswietlanie najslabsze.
Boje sie wlaczyc WiFi

Ale nic. Pozyjemy, potestujemy dalej opiszemy

EDIT (21:11): Bardzo dziwne rzeczy sie dzieja. Kilka razy zdarzylo mi sie, ze telefon jest wlaczony, ale jak ktos do mnie dzwoni to "Abonent czasowo ...".