Może ktos mi pomoże

• 7 Odpowiedzi
  • 1461 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Może ktos mi pomoże
« dnia: Maj 01, 2007, 21:00:15 »
Witam
Mam pytanie.  Jak odpowiedziano mi z pomocy technicznej Asusa 636N ma możliwość działania jako zestaw głośno mówiący w połączeniu przez blut z telefonem np sony K 750i lecz oni nie udostępniają takiego oprogramowania i mam je znaleźć sam.  Z ich wypowiedzi wynika że takie istnieje lecz nie chciano mi nic więcej pomóc.  Może ktoś wie coś więcej na ten temat.  Z góry dziękuję za okazaną pomoc. 

*

Offline olpiter

• 22
  • Sprzęt: citizen :)
Odp: Może ktos mi pomoże
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 01, 2007, 21:08:57 »
Podłącze  sie
Sam szukam takiego programu,może ktoś coś wie na ten temat ?

*

Offline ravel

• 1017
    • http://www.grom.org.pl
  • Sprzęt: FS Loox N560
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 01, 2007, 21:42:41 »
Z tego co sie orientuje nie ma takiej mozliwosci aby zrobic zestaw glosnomowiacy.

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 01, 2007, 22:53:38 »
Cytat: Ravel link=topic=66537. msg437391#msg437391 date=1178048561
Z tego co sie orientuje nie ma takiej mozliwosci aby zrobic zestaw glosnomowiacy.

No to ja już nic nie rozumiem W pomocy technicznej Asus powiedzieli że jest taka możliwość a w załaczeniu wklejam ich odpowiedź na moje zapytanie

Drogi Kliencie,

Asus nie dostarcza zadnego oprogramowania, ktore umozliwialoby zastosowanie urzadzenia jako zestawu glosniomowiacego.  Teoretycznie jest to mozliwe, przy wykorzystaniu jakiegos programowania firmy trzeciej

*

Offline b707

• **
  • 211
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 01, 2007, 23:01:42 »
Cytat: Ravel link=topic=66537. msg437391#msg437391 date=1178048561

No to ja już nic nie rozumiem W pomocy technicznej Asus powiedzieli że jest taka możliwość a w załaczeniu wklejam ich odpowiedź na moje zapytanie

Drogi Kliencie,

Asus nie dostarcza zadnego oprogramowania, ktore umozliwialoby zastosowanie urzadzenia jako zestawu glosniomowiacego.  Teoretycznie jest to mozliwe, przy wykorzystaniu jakiegos programowania firmy trzeciej

TEORETYCZNIE... JAKIEGOS...
Sami nie wiedzą jakiego.. Bo takiego narazie niema... ktos kiedys na forum nad czyms takim pracował... ale jakos ani widu ani słychu..
pzdr

*

Offline awatar

• 316
  • Sprzęt: P750, SE XPERIA Arc
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 01, 2007, 23:06:24 »
Skoro nikt takiego programu do tej pory nie znalazł, to z dużym prawdopodobieństwem można przypuszczać, że taki program (sterowniki do BT?) nie istnieje.
Nawet tomtom na pocketa nie ma takiej funkcji, choć oprogramowanie na sprzęty tomtoma umożliwia używanie tych urządzeń jako zestaw głośnomówiący, bo to sprzęt oferuje taką funkcjonalność.

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 02, 2007, 09:48:35 »
jedna opcje jaka kiedys wyczytalem to ze mozna podlaczyc telefon pod zestaw sluchawkowy BT i podlaczyc pda do zestawu sluchawkowego i wtedy to moze dzialac jako glosno mowiacy, no ale ja nie mam sluchawkowego BT i mam nokia n-gage jako telefon.   Ktos chce ta teorie wyprobowac.  Bo juz wszystko inne probowalem i tez nie dziala.  Moze europejska wersja 636 nie ma takiej opcji. . .  tak jak nie ma wykrywania tekstu.

*

Offline b707

• **
  • 211
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 02, 2007, 14:45:47 »
jedna opcje jaka kiedys wyczytalem to ze mozna podlaczyc telefon pod zestaw sluchawkowy BT i podlaczyc pda do zestawu sluchawkowego i wtedy to moze dzialac jako glosno mowiacy, no ale ja nie mam sluchawkowego BT i mam nokia n-gage jako telefon.   Ktos chce ta teorie wyprobowac.  Bo juz wszystko inne probowalem i tez nie dziala.  Moze europejska wersja 636 nie ma takiej opcji. . .  tak jak nie ma wykrywania tekstu.

Wykrywanie tekstuto wina nakładki polonizującej Wnidowsa... Zaden Asus A636x zarówno z USA, PL UK czy nawet Koreański tego nie oferuje... NIma... Poprostu sam sprzet ma pewne ograniczenia... Gdyby mozna to było zrobic to producent napweno by zaoferował lub stworzył samemu dodatkowy program by sprzedawać a grube pieniadze;)
pzdr