Akubit nie krzyw sie, zlosc pieknosci szkodzi.

A teraz powaznie, wchodzac do sklepu nie mam zadnej przeszkody w zakupie jakiejkolwiek mapy, ale ... system mnie rozpoznaje.
Czytam natomiast tekst "
Po pobraniu mapy, nowy program TomTom 6 zostanie automatycznie zainstalowany..." z ktorego wynika ze placisz za mape natomiast program jest Free (tak na chlopski rozum).

Czy moglby sie zarejestrowac na stronie TT, ktos kto jeszcze nie ma zadnego produktu i sprobowac kupic jakas mape

Artemis, gdzie wyczytales ze TT nie sprzedaje nowych map dla nowych klientow ?

Jezeli jest tak jak sadze, to sciagajac (kupujac) mapy bez nosnika - program masz free, natomiast w sklepie na polce masz produkty typu box, ktore sa razem z programem TT6 lub same mapy.
Jezeli sie myle, to wskazcie mi gdzie

Artemis to jesli sie nie myle MDA Compact III i jest na nim zainstalowany TT6 wraz z mozliwoscia bezplatnego pobrania z serwera HTC jednej mapy wybranego miasta, przynajmniej ja tak mialem kupujac ww. w Erze
pozdrawiam 
Tak tak, Mda prawie jak Artemis ale prawie robi różnice
Tak poważnie to jest tak jak piszesz. Mam mapę miasta Łodzi. Niemniej jeśłi mam już nawigatora 6 to powinienem też mieć możliwość zakupu map.
Co do osób co nie miały nigdy Tom Toma raczej nie sądzę żeby mogły kupić same mapy. Kiedyś sprawdzałem cenę na stronie i były dwie możliwości albo 50-parę euro dla użytkowników albo 100-parę euro dla nowicjuszy za tę samą mapę.
Pozdrav
RadaRes, kiedy ostatnio byles na stronie ? Pytam, poniewaz jak wchodze na strone sklepu nie widze opcji podwojnej ceny.
Jako uzytkownik MDA Compact III mam mozliwosc zakupu map np. "Map of Poland, Czech Republic, Hungary and Slovakia v6.75" w cenie 59.95 Euro, Map of Western Europe & Central Europe v6.75 w cenie 109.95 Euro etc.
Mysle, ze i Ty tez powinienes miec taka !

pozdrawiam