ale czy te romy się różnią, jeśli się to 1.1 dogra wszystko, co jest w 1.0, czy wtedy są one zupełnie takie same?
sam core jest ten sam.
pod względem zawartości są zupełnie inne, bo 1.1 nie ma praktycznie nic zbędnego, co mnie cieszy, w wątku na xda są caby, które były zawarte w ROMie 1.0, które mozna dograć potem wedle uznania, dodatkowo w 1.1 jest parę poprawek z BT, tweakami itp...
Dziwi mnie glyphcache na 8192, polecam wartości 65535-128xxx, RAMu nie zabiera jawnie, a jest sporo lepiej.
Niestety, NIE WOLNO przywracać backupów z 1.0, bo moze byc nieciekawie...
Myślę, że to Graal natenczas, nie chcę więcej męczyć maszyny, jeśli nie pojawią się problemy z działaniem poszczególnych modułów maszyny(BT,wifi itp), a na razie się nie pojawiają, ja już nic nie flashuję więcej...
Harvester of Chaosthx za info, chyba faktycznie to był x-button

.
Co do Battery Statusa:
W przypadku kretyńskich odczytów/ssania baterii z BS należy użyć wersji beta 3 lub beta2, zależy, która robi batterydrain...zauważyłem, że problem szybkiej utraty mocy znika po reinstalce BS i WYŁACZENIU odczytu poboru mocy, mozliwe, ze ten moduł poprzez odświeżanie wartości(i tak skopany imo) powoduje w
niektórych maszynach wyciąganie energii na darmo = max 8-10 godzin DZIAŁANIA(lol;/).
Naprawdę, w ROMie w wersji 1.0 denerwował mnie ten program...
Pamiętajcie: dopiero poznaję tą maszynę i nie mam możliwości przetestowania działania ROMu w każdym aspekcie... wątek powstał jak czysta informacja...natenczas korzystam z doświadczeń z wm03 + świeżej wiedzy o wm05/06...
W normalnym uzytkowaniu natenczas nie ma żadnych problemów, tyle mogę powiedzieć....
bogu dzięki za to forum, i za xdadev..

upd:
mam wrażenie, że transfer po AS jest szybszy...ale moze to placebo effect.
34096 KB free po SR, aktualnie

, w 1.0 tez się da tyle wycisnąc....
jeszcze jedno:
czy ktoś jeszcze uważa, że wartoby zrobić listę kompatybilności softu na wm06?
iektóre programy działają inaczej, niż możanby się spodziwewać, szególnie te, które robią cosik z paskami, wisbar, gspocketmagic itp...lub nie działa wcale.